kajla Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 da li ce biti u skorije vreme neki turnir u PES 6, ili moram da cekam do ESWC-a ako i njega bude uopste bilo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stameni_F Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 xexe... pa gde si bre ti! secas me se? izgleda da nema nista od organizacije... ako hoces nesto da organizujemo private... posalji mi PM... nazovi ove tvoje i dodjite ako hocete... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atlantis Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 Šta je kajla majstore? Zar nisi rekao da nećeš igrati PES6? :) Sa kim sad igraš? :) Quote GVOSH! → PS3 online gaming Balkan forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
kajla Posted March 14, 2007 Author Report Share Posted March 14, 2007 Pa ono uzeleo sam se fudbala igrao sam WoW proteklih meseci pa i nesto nisam imao vremena za fudbal... :) mada sta da vam kazem fudbal je u krvi, nemoze se bez njega a igram shampionski kao i uvek :DD neznam videcu ovih dana da se dogovorim sa onim ortacima sa kojima sam igrao pa da svratimo do tebe... :) A skim bi ja igrao nego sa najboljom ekipom na svetu Forza INTER !!!! :DDDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stameni_F Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 neznam videcu ovih dana da se dogovorim sa onim ortacima sa kojima sam igrao pa da svratimo do tebe... :) ok... samo mi javi 3-4 dana ranije... pa da se cujemo i dogovorimo... a sto se tice organizovanja turnira... nemam komentara... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atlantis Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 Nema više Arsenala a? :) Meni leže Real i AC Milan (bez Ronalda), samo što se uvek odlučim za Real zbog duže klupe ako se igra na random. Na kraju krajeva, ako bude bio neki turnir u Smederevu (a bilo ih je), mogu da vas pozovem ako ste zainteresovani? :) Quote GVOSH! → PS3 online gaming Balkan forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
kajla Posted March 16, 2007 Author Report Share Posted March 16, 2007 Pa ja nikada i nisam igrao sa arsenalom ... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stameni_F Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 xexe, arsenal... sto se tice smedereva... zovi... eeee atlantis prodao si atletiko madrid i presao u redove gradskog rivala... bruko! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atlantis Posted March 17, 2007 Report Share Posted March 17, 2007 @stameni F: Ne znam zašto, ali u ovom delu F.Torres iako ima iste ocene slabiji je jedno barem 3 puta u odnosu na to kako je igrao u PES5. Nije tu ni Ibagaza, a Mista mi nije dobra zamena za njega. Od Chelsea sam se još u prostom delu oprostio, a u ovom kao neko ko igra sa dva CF definitivno mi ne pada na pamet da se kockam :) Sad ako igram sa drugim timom, uzmem Juventus. @kajla: Hmmm... onda sam pomešao timove tebi i Troletu :) Popričaću sa gazdom jedne igraonice gde se pika fudbal redovno da vidimo kada bi moglo da se organizuje (obično je nedeljom od podneva, a nagrade se dele po principu: 60%/20%/10%). Za učešće znam da bi trebalo da bude ~400din tako da bi vas sve ukupno do SDa i nazad iznelo oko ~700/800din (u zavisnosti od toga da li ste studenti). Igraonica je od autobuske stanice na 10 minuta. E, da, ima i video projektor nekih otprilike 10x6m i na njemu se uvek igraju eliminacione utakmice, super je osećaj :) Samo se vi lepo dogovorite kada vam odgovara i posle toga ću već i da otvorim temu za turnir :) Quote GVOSH! → PS3 online gaming Balkan forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted March 17, 2007 Report Share Posted March 17, 2007 ajde gledajte da to bude za uskrsnji raspust jer taman tada idem kod burazera u sd a oboica smo pes fanovi pa bi dosli ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted March 17, 2007 Report Share Posted March 17, 2007 i ja bi dosao na malo pesa :) A verovatno bi dosao i lesko jer je on lozana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atlantis Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 A do kad traje aprilski raspust? Koliko ja znam počinje 6.aprila (?) Quote GVOSH! → PS3 online gaming Balkan forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
stameni_F Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 A do kad traje aprilski raspust? Koliko ja znam počinje 6.aprila (?) raspust na mom fakultetu je od 6og do 9og aprila :)... jak raspust, vikend :) mislim da je tako na svim fakultetima... a srednje skole verovatno imaju 7-8 dana raspusta... ne znam... nisam pametan... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 aj ako bude nesto od toga postujte ovde... Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 ' date='Mar 18 2007, 00:00' post='958064'] i ja bi dosao na malo pesa :) A verovatno bi dosao i lesko jer je on lozana Naravno da bih dosao...uvek sam raspolozen za PES... Evo sad ima tur u Pancevu,pa se valjda vidimo tamo... POZ !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atlantis Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 Sad se vratih iz BGa. Pričao sam sa gazdom i on trenutno upgrade-uje igraonicu (ubacuje još nekoliko kompova + ADSL) tako da je obećao da će čim završi sa renoviranjem da napravi turnir. Kada tačno, bićete obavešteni ;) Quote GVOSH! → PS3 online gaming Balkan forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 gde tacno u pancevu? Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 Kakvo crno Pancevo? Ili sam ja corav? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 mislim da atlantis prica o smederevu a za pancevo je dr. topic uglavnom samo nek se prave turniri..to valja Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
kajla Posted May 6, 2007 Author Report Share Posted May 6, 2007 e ovako, posto mislim da nece biti nekih turnira do ESWC-a, ljudi koji su raspolozeni da igraju PES 6 su uvek dobrodoshli da igraju kod mene kuci ili u rodnoj igraonici NET+ (naravno ja snosim sve troskove igranja ) zainteresovani neka se jave putem MSN-a ma kajla27@yahoo.com i naravno ako ima ko bolji neka se javi ................ ajde pa se vidimo ....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts