Kole Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 "ujutro-akcije" su naaajbolje akcije =o))) lichno mi se ne svidja da tenkujem sa paladinom...najcheshtje sto sam u partijima sa ljudima koji reade manji dps od mene...ali to vishe govori o meni i sa kakvim ljudima ulazim u parti...;o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 pazi ovako - pala u kombinaciji avengers wratha i nekih trinketa moze da zadrzi konstantno visok dps neko vreme. ali, svakako, ako si ti onaj koji radi najveci dps, to vise govori o onima sa kojima igras nego o tebi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 "ujutro-akcije" su naaajbolje akcije =o))) lichno mi se ne svidja da tenkujem sa paladinom...najcheshtje sto sam u partijima sa ljudima koji reade manji dps od mene...ali to vishe govori o meni i sa kakvim ljudima ulazim u parti...;o)) ma srecan ti 8 mart :) Planiraj da se useremo od wowa u sledecem periodu :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
headcutter[LR] Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 Dve najbolje "ujutru" akcije su bas ove o cemu pricamo 1) Pala tank, Holy pala, Shadow priest, Lock, Rogue (Mechanar + Arcatraz) 2) Druod tank, Holy pala, Shadow priest, Shaman, Rogue (Shadow Lab 55min Murmur down) Dva najbolja tima sa kojima sam stvarno uzivao da odigram tih nekoliko instanci... Kompletno je drugacije iskustvo i prija posle odredjenog vremena probati nesto drugacije i novo... Nijednom nismo imali problema Quote Za hiljadu evra cu sam da naucim da dizajniram ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 holy pala + shadow priest(kao sto imas u oba slucaja) su najbolji healer+offhealer combo. jebeno imba. :) posebno sto u prvom slucaju shadow priest puni manu i tanku :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts