markone Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 Pre nego sto ista kazem imam jednu molbu izbegavajte ddayVSdota pricu jer me to potpuno ne interesuje Interesuje me da li iko igra dday? ili je mozda igrao a zeli opet da proba? Ja sam jedan od ljudi koji su u trenutnom dday developement teamu pa reko da vidim ima li jos nashih igraca? ako iko oce da igra nek mi se javi, u ovom topicu, na pm, na msnl na bnetu ( nick: [pro]_markone ) pozz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TUP | Geek Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 Igrali ja i ortak(ortaci) po ceo dan nekoliko meseci, uzeli tur u forumu (mislim da je to bio poslednji tur u beogradu). Naravno nisam igrao dve godine, cepam dotu a i bio sam igrao wow, ali ukoliko se okupljate na battle netu za dday obavezno me cimni, /w JindoHexxer Imate li neki kanal na bnetu? Quote But I doubt there's a journey planned for me - As I own every moment of my life And the blessed they shall call it blasphemy - But I know what I think is right Still the sun and the stars will shine for me - For the pure I will fight For no king I will die - For my thoughts I will live Link to comment Share on other sites More sharing options...
markone Posted March 6, 2007 Author Report Share Posted March 6, 2007 nemamo... jel imas msn? dodaj me xs_markone@hotmail.com posto se uglavnom dogovara sve na msnu i igra preko hamachija - jbga nesretnici uglavnom niko sa 1Mb nemoze da hostuje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 Ah dday :) Davno to beshe :) Enivejz, ljudi seu prestali da igraju dday jer su tomovi imba :) Lako se nabudzi jedan igrach koji, sam, prebije petoricu sa druge strane :) Znachi nije ovo shta je bolje, ali... Svi koje znam (znachi KGB, Mojo i kompanije iz tih igraona) su se prebacili na dotu ili WOW :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 daj link do zvanicne strane (prvi koji kaze guglaj dday nek se sam slepuje) btw meni nisu tolko smetali ranije tomovi, kolko neoptimizovanost i izletanje u win... al nadam se da je sredjeno sad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markone Posted March 6, 2007 Author Report Share Posted March 6, 2007 (edited) pa 19.x serijal je bio 99% posto balansiranje nista se nije bitno promenilo www.ddayworld.com inace postoji -rs mod koji disabluje share resursa ;) btw. tomovi i jesu ono sto dday cine ddayom ps. presli su ljudi na dotu iz drugih razloga ... zato sto jedno 6meseci nije postojala bugfree dday verzija... i onda je dosao losh editor... itd ... itd... duga je prica... sve se to odvijalo jos 2005 Edited March 6, 2007 by markone Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markone Posted March 6, 2007 Author Report Share Posted March 6, 2007 @tup geek jel ti je to nick na eurobattle-u? prijavljuje mi da nepostoji takav korisnik :S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TUP | Geek Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 Primeti razliku izmedju battle net-a (blizzard original) i eurobattle neta (piratski server). Ja igram na battle netu. Drugo, lepo sam naveo da mi je nick JindoHexxer, ali ako ne igras original onda ti to i nije bitno. Hamachi... uf... ali ajde, ako ima ljudi sto da ne. Javicu ti se cim budem imao vremena za igranje Quote But I doubt there's a journey planned for me - As I own every moment of my life And the blessed they shall call it blasphemy - But I know what I think is right Still the sun and the stars will shine for me - For the pure I will fight For no king I will die - For my thoughts I will live Link to comment Share on other sites More sharing options...
markone Posted March 6, 2007 Author Report Share Posted March 6, 2007 oke oke... nemam orginal warcraft... tako da mi je battlenet = eurobattle... moja greska... ae javi kad budes mogao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 ako treba neka pomoc sto ste tice bilo cega sto bi mogao da pomognem reci ;) jedan sam od admina na eurobattle.net ali igram i na northu. inace sam cepao redovno dday u metronetu :) igrali smo svaki dan u manje vise istim ekipama... hehe bilo bas dobrih igraca tada :0 Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markone Posted March 7, 2007 Author Report Share Posted March 7, 2007 jel mozes da nam sredis officalni chanel da svi mogu da vide znas ono kada kliknes na chenels ima samo w3 w3 - nesto w3-dota jel moze da dobijemo "dday" ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 hm mozda ako bi dosta ljudi koristilo... sto cisto sumnjam Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markone Posted March 7, 2007 Author Report Share Posted March 7, 2007 vidi, nemoj da si tako siguran u to da nece niko koristi... mozda nece mnogo nasih ljudi... ali VN jos uvek igraju dday i to poprilicno puno... (idi na eurobnet prepodne pa ces videti) kao i turci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bestOFyou Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 Znam da svi kazu dday nije balansiran. Ok mozda i nije ali u svakom slucaju ima dinamiku u odnosu na dotu. Sto se tice pump jednog heroja, sad ima RS mod kao sto je markone rekao. Zabrana davanja kesa. vezano za to ''jedan heroj ceo tim'' pa jest priznajem ,a najveci razlog je to sto ljudi ne znaju d aigraju dday nego samo pricaju glooposti. Ja sam jedan on najj igraca ddaya i znam kako i sta. Ali zamislite 5v5 tu nema Jedan igrac jel 60 heroja mnogo magija puno kombinacija za taktike. Ako su igraci koliko toliko prosecni u dday partija ce biti neizvesna do kraja. Fora je sto svi vi igrate jednu ili dve partije , puknete i nemate vishe volje. Znam meni je tako bilo dve godine don nisam naucio. Sad ima mozda 4 coveka sto mogu da pokusaju da igraju protiv mene. Ali vec u timu se desi da izgubim izgubim, jel ne svodi se sve na jednog heroja. verujte mi RS mod je mnogo doprineo tome. Sta vishe ima i mod sto su Vn ljudi trazili a to je NA mod tj no andk no tp no book of dead no birds i slicno. Dodje mu slicno kao dota, sto se meni licno ne svidja ali mogu da igram i pod tim modom. Adresa je www.ddayworld.com uradite reg skinite novu verziju dodajte markonea na MSN ajde da igramo videcete da je ok! Ako necemu ne date sansu kako mozete da kazete da ne valja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markone Posted April 20, 2007 Author Report Share Posted April 20, 2007 mislim da je ipak veci problem to sto iako neko oce da igra nemoze u tren da nadje neki 3v3 pa se smori... znas fallen, king i ovi ovek oce vise igraca... u slucaju da se neko predomislio moj msn je xs_markone@hotmail.com Fora je sto svi vi igrate jednu ili dve partije , puknete i nemate vishe volje. tacno^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted May 11, 2007 Report Share Posted May 11, 2007 Ja mislim da sam video dday sobu na ggc-u... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markone Posted May 11, 2007 Author Report Share Posted May 11, 2007 da otvorena je pre mozda 7 dana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 Pa jel ima ljudi, jel se igra? :o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markone Posted May 14, 2007 Author Report Share Posted May 14, 2007 ma znas kako, u sustini tamo je ekipa sa dday foruma... jbga ja uglavnom dogovaram partiju na msnu... retko kad sedim i cekam da neko dodje... aj ako si tamo dodaj me u buddy pa da odigramo jednu ;) nick: markone [sta drugo :D] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts