teshke_123 Posted March 3, 2007 Report Share Posted March 3, 2007 (edited) nema toliko o tome da kka nije zasluzio nosioca grupe ... mislim da su momci opravdali u potpunosti ... Edited March 3, 2007 by zH|Teshke. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tripko_ Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 KKA najveci gotivci :) Dok smo se smorili da dodjemo na red da odigramo sa njima,oni nas oraspoloze njihovim forama poz za njih a naravno 4Win kgb :p pa-pa Quote Komitet Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 svuda podji,kuci dodji lepa izreka Sve u svemu turnir dobro organizovan ima neko ko se trudi na "sceni",osim sto smo cekali na mecheve dugo nije bilo nikakvih problema i onog ispada sa nasim ne prolaskom u 1/4 finale. Najveci pozdrav za najboljeg coveka kog sam upoznao Ash-a znaci decko se toliko cimao da je glas izgubio,brate svaka ti cast sve naj bolje od mene. I karasu - PRODAO SI KARASEEEEEE Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sreta Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 ajmo tjitje breeeeeeeeeeeeeeeeeeee Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrk1 Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 ajmo tjitje breeeeeeeeeeeeeeeeeeee ajde breeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Quote Nije mi dobro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roka Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 Pozdrav svima drago mi je da sam se druzio sa svima vama. Old dirty bastard ode u legendu Poz svima definitivno je ovaj post poslednji kontakt sa bilo kakvim gamingom Joj jednom poz svima Quote Glavom kroz zid kao kamikaza, zavrsicu u ustanovi Lazarevic Laza. Kada namirishem cu ja sam maher kao shu, iza ime zvu ujee, lud sam poput Crne Guje, kao Nikola Simic u srcu sam laf Link to comment Share on other sites More sharing options...
teshke_123 Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 sto bre :/ pozz :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 (edited) koliko sam citao saletov post vidim da je zanimljiv turnir :D kao i svaki tur mora da kasni jbg to je neko nepisano pravilo...btw go iks fajls ili poa osvojite turnir a ne zna se vec ko da me spominjem ime :D Edited March 4, 2007 by watch:. Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
tripko_ Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 Cekaj jel gotov turnir jebote ? Quote Komitet Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 isto pitanje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sreta Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 dakle ? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 koliko ja vidim u 3i 20 je poslednji edit by sale a tad su se znale 3 ekipe koje igraju polufinale :D tako da cenim da je zavrsen cirke oko 6 -7 ujutru :D ali evo ga dzenki on ce nam reci iz prve ruke ;D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
teshke_123 Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 pa mozda su odlozili da se danas zavrshi :/ al danas bi trebalo da se igra dota tako da :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagerseN Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 (edited) ovako polufinale xfls fosili na inf je bilo 16-6 valjda mec za trece mesto nije odigran dogovorili smo se sa poa da podelimo kes cartman je zasluzio onih 10 evra decko je umro nije spavao 48 sati finale nemam pojma jer se igralo od 7 ujutru sta je bilo znam da se valjda igrala 1 mapa de train 4gl-fosili.... sve u svemu bilo je zezanje i hteo bi da pozdravim sve koji su bili i naravno ludake iz ns zivi bili Edited March 4, 2007 by bagerseN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neutralni Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 po tom pravilu sto je bio rr kad je bilo 2 - 0 za nas :/ pa su poveli dol pa je bio opet rr i zh dobio :/kad se nesto desi pre nego sto se zavrsi treca partija (npr nekom ubaguje,restart itd...) restartuje se i igra se tako ispocetka(ne ceo mec,vec samo strana)!!! ali nema veze sad, nije ni bitno trebali smo odmah da se zalimo, sad je kasno :[ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
teshke_123 Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 pa nije se ceo mech ni igrao vec samo kad smo mi bili ct half :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neutralni Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 pa care kako ne kapiras nije ni trebalo da se igra poslednji put jer po pravilima mi smo vas pobedili... mi smo tek zavrsili drugu partiju kad se restartovalo, tako da se igralo od pocetka poluvreme... uostalom nema potrebe vise pisati o ovome,sad je gotovo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sinister Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 (edited) ovako polufinale xfls fosili na inf je bilo 16-6 valjda mec za trece mesto nije odigran dogovorili smo se sa poa da podelimo kes cartman je zasluzio onih 10 evra decko je umro nije spavao 48 sati finale nemam pojma jer se igralo od 7 ujutru sta je bilo znam da se valjda igrala 1 mapa de train 4gl-fosili.... sve u svemu bilo je zezanje i hteo bi da pozdravim sve koji su bili i naravno ludake iz ns zivi bili haha jos se ja dvoumio dal da svratim u catacomb oko 6 ujutro :D Edited March 4, 2007 by sinister Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 GG svima...nemam sta pametnije da kazem... OKACITE STO PRE DEMOE !!! Poz ! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 (edited) gg svima... meni je bilo do jaja... :D Svaka chast Ash-u i Joe-u koji su se toliko cimali da su se pogubili... svaka chast momci... Organizacija je bila ok... ali kao i svaki prokleti turnir mora da kasni... Mi i Xfiles smo podelili 3 mesto... jer nismo bili sposobni da igramo... GG svima... @bager... bate nije 48,nego 56 sati :D i da... dodjesh mi 10e :D ali sam se zato sabio od spavanja... doshao kuci u 8... sada sam ustao... gg za mene :P Edited March 4, 2007 by uNkind Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 (edited) molio bih da promene rezultat taboo i x-files jer nije bilo 15-15 nego smo mi dobili na produzeke 4-1,to je sad nebitno ali promenite cisto da se zna ....... pozdrav Edited March 4, 2007 by kobrica2004 Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 HAhahahahahahahahahaahahahhahaha... DA LI JE MOGUCE ?!?!?!?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 Kobrice meni 1/4 sa mesom Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 Kobrice meni 1/4 sa mesom moze pajser al posle brgi da ti usitni da se ne mucish da jedes 1/4 Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted March 4, 2007 Author Report Share Posted March 4, 2007 1st 4gl 2nd Fosili 3.4 xilfes and poa Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts