[BMF]Psycho Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 ne. ko kaze da se skinuo nikad nije ni bio navucen posteno. imas dosta fejk pajdomana, sto povuku lajnu u mesec dana pa misle da su baje. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 KO SE NE BODE U VENU TAJ NIJE PAJDOMAN. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 Znam jednu sto se skinula sa Vladimira... ...ali je prešla na Miloša Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 tri loša Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 KO SE NE BODE U VENU TAJ NIJE PAJDOMAN. JA SE BODEM SAMO U LEVU, JEL SAM PAJDOMAN? Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 u neku ruku da, ali u neku ruku ne. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 jaahahahahahalol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 Mislim aj da se nelazemo , mislim da pola foruma duva :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 (edited) E razocarao sam se u neke likove danas kad videh ovaj topic stvarno. Tuzno je to bre. Ja se ne drogiram zato sto NECU, ne zato sto nemam razloga. NE POSTOJI RAZLOG DA SE BILO KO DROGIRA Samo glupi um, nenormalno zakljucivanje ili pak nedovoljna obrazovanost te mogu navesti na to. Ja dodjem na zurku, ne popijem KAP alkohola, ne uzmem DIM vutre i bolje se provedem nego SVI OSTALI! Drogiranje unistava nesto najvaznije na svetu, nesto za sta su se borile generacije pre nas, nesto zbog cega smo sada gde jesmo - zivot. Drogiranje je JEBENA OBRNUTA EVOLUCIJA! Postajes sve gluplji, slabiji i blizis se nistavilu. Samo se zapitaj: Da li zelis sutra da umres? Edited March 8, 2007 by 47@mission Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 to je taj post koji se cekao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 Narkomanska ironija, WOW :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 To je jedan od najboljih lajnova ikada Quote oO Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 idiotan je ceo zivot normalnih ljudi je zaokruzio sa par 'choose a...' sto uopste nije tacno i sta choosuje kad choosuje heroin? nedovrseno... no ovaj ivan_ hejtuje ko lud :D ali iguanu :D to mi onako drago :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimke Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 Pa u pravu je covek sa jedne strane (47@nesto...) ali opet treba sagledati situaciju iz vise uglova...ne mogu se svi koji nesto uzimaju svrstati pod isto i neces umreti ako kadkad popusis koji DZ...Npr ljudi kad malo vec dodju u neke godine posao zena deca rodbina...pocinje da im se gomila sranje i teze ka tome da prsnu...e sad postoje 2 resenja za to...jedan je da se rokaju nekim bensicima ili necim drugim za smirenje (kao moja keva npr) ili da se lepo fezenkluju i cao zdravo...ja nesto licno nisam primetio da sam poceo da zaboravljam itd. a dosta sam opusten i ne nerviram se ko ranije... Over and out... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 E razocarao sam se u neke likove danas kad videh ovaj topic stvarno. Tuzno je to bre. Ja se ne drogiram zato sto NECU, ne zato sto nemam razloga. NE POSTOJI RAZLOG DA SE BILO KO DROGIRA Samo glupi um, nenormalno zakljucivanje ili pak nedovoljna obrazovanost te mogu navesti na to. Ja dodjem na zurku, ne popijem KAP alkohola, ne uzmem DIM vutre i bolje se provedem nego SVI OSTALI! Drogiranje unistava nesto najvaznije na svetu, nesto za sta su se borile generacije pre nas, nesto zbog cega smo sada gde jesmo - zivot. Drogiranje je JEBENA OBRNUTA EVOLUCIJA! Postajes sve gluplji, slabiji i blizis se nistavilu. Samo se zapitaj: Da li zelis sutra da umres? lol A ti chuo samo za vutru i heroin ? A nisi upoznat sa sluchajevima da su ljudi koristili droge da bi svoja razmishljanja digli na sledeci nivo. Dosta bitnih ljudi u istoriji se drogiralo da bi napravili ono chemu se mi danas divimo. Ovo ti je samo primer ako tjesh tako da razmishljash .... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 Samo ti zapali dzok mohi bicesh nam pametniji :)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 (edited) Dosta bitnih ljudi u istoriji se drogiralo da bi napravili ono chemu se mi danas divimo. Ovo sam cuo milion puta... poistovecuju se narkomani sa nekim vaznim ljudima iz istorije koji su se drogirali necim. LOL I uvek je prica zavrsavala na umetnicima narkomanima, a ne na naucnicima. I ako je sve tako divno kao sto kazes, zasto nikad nismo culi da je neki trgovac upao na gajbu kod narkomana i trazio mu pare, pretevsi nozzem ili "injekcijom punom SIDE"? Edited March 8, 2007 by nervozni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 Ah oprosti nisam izvalio odma da si komunista kao voodoo pa ti je svako zanimanje, koje za proizvod nema nesto opipljivo, trosenje ljudskih resursa ... Btw ne umetnicima, vetj nauchnicima drushtvenih nauka da ne zalazimo dublje sad. Pritom ne vidim sta vama jede leba sto se neko gudrira? Jel ja smaram nekog sto je strejt? Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 . Slazem se i ja * * sve dok neko takav ne odluci da primeni politiku "reaching millions more!" ... u tom slucaju nastupa prangija :) Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 Ah oprosti nisam izvalio odma da si komunista kao voodoo pa ti je svako zanimanje, koje za proizvod nema nesto opipljivo, trosenje ljudskih resursa ... Btw ne umetnicima, vetj nauchnicima drushtvenih nauka da ne zalazimo dublje sad. Pritom ne vidim sta vama jede leba sto se neko gudrira? Jel ja smaram nekog sto je strejt? Nisam komunista. I nisam protiv umetnosti. Ne volim samo kad se povlaci znak jednakosti izmedju velikana i narkomana. A i nisam ti mama ni tata da te smaram sto se drogiras... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 Alo, jel ste poludeli ili shta? Drogirajte se kolko hocete, ali sad ste pocheli da serete maltene kako je to dobro. Quote oO Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 i jedna i druga strana je istripovala sa OMGZ0R tripovima...ah, kao i uvek na ruru... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 TAKO JE!! RECI NE DROGAMA!! Choose Life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol, and dental insurance. Choose fixed interest mortgage repayments. Choose a starter home. Choose your friends. Choose leisurewear and matching luggage. Choose a three-piece suite on hire purchase in a range of fucking fabrics. Choose DIY and wondering who the fuck you are on Sunday night. Choose sitting on that couch watching mind-numbing, spirit-crushing game shows, stuffing fucking junk food into your mouth. Choose rotting away at the end of it all, pissing your last in a miserable home, nothing more than an embarrassment to the selfish, fucked up brats you spawned to replace yourselves. Choose your future. Choose life... But why would I want to do a thing like that? I chose not to choose life. I chose somethin' else. And the reasons? There are no reasons. Who needs reasons when you've got heroin? Ej nadam se da se salis, jer ako ne, ne znam kako si postao moderator. @ mohican ne nisam cuo samo za vutru i heroin, nego ZNAM o mnoogo vise droga i ZNAM sta rade iako neka supstanca po tvome moze da prourokuje pozitivne stvaralacke efekte (malo verovatno), dokle god ona steti organizmu nije vredna toga. ne znas da li ce "tvoja razmishljanja dici na sledeci nivo", ali znas da ti sjebava organizam btw na onu tvoju opasku "Dosta bitnih ljudi u istoriji se drogiralo da bi napravili ono chemu se mi danas divimo." sam se smejao ako uspes da nabrojis JEDNU licnost koja je unapredila svet i koristila drogu ili JEDAN pronalazak do kojeg se doslo koriscenjem droge, smatracu tvoju recenicu ok, ali i dalje cu biti striktno protiv upotrebe droge u bilo kom obliku i iz bilo kog razloga. i da... ako ekipi pajdomana smeta ovo moje postovanje ili ih smaram zaobicicu temu. ljudi ja vas ne znam licno, ali i dalje pokusavam da vam objasnim neke stvari, koje znam da i sami shvatate ali ih poricete. mislite da radim ovo da bih se pravio pametan? da bih glumio majku? ne... "Ja u zivotu imam sve" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 e sjebaste ga sa uporedjivanjem narkomana i 'velikih umova',aj sad da izracunamo kolko je ljudi propalo od pajda a kolko njih je nesto uspelo da uradi...najgore je kad branis drogu tako,mislim ok je da kazes znam da ne valja ali jbg,boli me kurac ja je volim,nego da povlacis paralele sa drogom i kreativnoscu. odma da kazem ne serem nikom ko uziva u travi,posto sam svojevremeno i ja ali da je branim... Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts