Jump to content

R.N.

Force

Recommended Posts

Evo i par reci o bendu .

Bend je aktivan vec sedamnaestak godina od 1989 godine. Sa sest studiskih ("Nikog nema", "Breaking","999",P"poriv","IX" ) i dva live albuma ( "Pogo Live " i "Resist to Exist" ). Ritam Nereda spadaju u vrednije domace bendove . U prvoj oficijelnoj postavi nasli su se , osim Bobana i i PJ, Barbun i Ceta, a krajem 1992. u bend dolazi Comi. Od 1994 do 1996 PJ-ja je na bubnjevima zamenio Stavra. Sticajem okolnosti, tokom ove dve godine bendu raste popularnost pa je i koncertno najaktviniji. Posle nekoliko personalinih ustimavanja koja su usledila , u RN stize i Mire i bend se ustaljuje kao cetvorka.

Na "IX" poslednjem studiskom albumu Ritma Nereda , objavljenom u septembu 2006. godine , nalazi se 12 pesama a kao gost-autor pojavljuje se i legenda domace rok scene, cane iz Partibrejkersa ( visoki napon ). Prvi video spot uradjen je za pesmu "Hiljade". Posto je PJ u inostranstvu od proslog leta , na bubnjevima je ponovo stavra i bend vezba za predstojecu prolecnu koncertnu sezonu.

Prepisano sa flajera koji sam pokupio .

Inace cena je u preprodaji 400 baksa , a na sam dan koncerta 500 baksa .

Pa izvolte dodjite da se SUTKAMO :)))))))))