Jump to content

Prodajem TFT monitor

exile

Recommended Posts

Da, dobro ste prochitali:

Samsung 971P black, fantastichan PVA monitor sa jos fantastichnijom slikom i odlichnim uglom vidljivosti,mogucnoscu rotacije,i mnogim drugim stvarima...

Samsung 971P postavlja novu dimenziju fleksibilnosti i stila. Stilska, asimetricna ruka-drzac ima MagicRotation pivot tehnologiju i postolje na kojem su smesteni USB portovi za povezivanje Vasih digitalnih uredjaja. Siroki uglovi posmatranja (178 stepeni), vreme odziva od 6ms i fantastican kontrast od 1500:1 daju fantastican vizuelni dozivljaj za bilo kog posmatraca. Bilo da ga koristite profesionalno ili za zabavu ovaj monitor ce Vas oduseviti!

PVA tehnologija (Patterned multiple domain Vertical Alignment) je glavna prednost Samsung monitora. Ona daje kristalno jasnu sliku neophodnu za profesionalni rad.

MagicSpeed (Response Time 6ms). Ova stavka cini Samsun 971P pogodnim za digitalne filmove prepune akcionih scena i 3D igre.

Automatic Rotation Control. Kada rotirate ceo monitor i Vas desktop se automatski okrece!

MagicStand. Ruka koja drzi monitor je sastavljena iz 3 zglobna dela i omogucava Vam da ga postavite bas u svaki moguci polozaj.

USB portovi na postolju. Savrseno resenje za povezivanje Vase digitalne kamere, mp3 plejera i drugih urdjaja sa monitorom.

Dijagonala : 19 "

Rezolucija : 1280x1024 px

Osvetljenje : 250 cd/m2

Kontrast : 1500:1

Vreme odziva : 6 ms

Ugao vidljivosti : 178/178

Edited by eX1|e

Super je monitor koliko vidim , ali mi je malo skupo . Samo bih da uporedim , izasao je LG - jev model LG FLatron L1982U LCD i evo nekih karakteristika za njega .

Dijagonala : " 19 "

Kontrast :3000:1

Odziv : 2 ms

Cena oko 370 e

A evo i ful teksta :

LG Electronics je najavila novi Flatron L1982U monitor koji postavlja novi rekord među LCD monitorima sa odnosom kontrasta 3000:1. Vi

@Dino:

Taj LG je TN panel, i ne moze da se meri sa P serijom Samsunga. I da ti preduhtitrim sledece pitanje, gugl je tvoj prijatelj sa pitanjima o TN/PVA panelima

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Ja hajli kazi coveku, sta da gugla :)

Dino, TN paneli su za igranje i to ti treba (verovatno)

Exileov je PVA a on je savrsen za filmove, slike, i tako to, a za igre je samo prilicno dobar, mada u FPS moze zamucenje da se primeti.

Dakle bolji ti je lg. Naravno posto je 370 eura (mada iskreno mislim da je nemoguce TN sad kosta TOLIKO PUNO) zaboravi na njega.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Znam ja Fatso druze da TN panel ima brzi odziv i da je imba za igranje ,i da je ovaj suprotini za filmove i ostalo bolji nego sam samo hteo od vas par iskusnih da cujem misljenje da li je isto , tj da li se poklapa sa mojim :)))

A taj monitor je izasao u januaru sada kontam ako budem naleto ili na prolece uzimao neki komp na kredu da cu taj monitor jer je brutala za igranje [:)]

• 3 weeks later...

pa nishta rezorektuje topic iz mrtvih ne bi li nashao nekoga kome ce da utopi monitor. kad bi josh malo spustio cenu realno bi ga prodao odmah, ovako ce morati josh malo da se muchi:)

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

• Create New...