Goku7 Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 Pozz ljudi, Potreban mi je program, alarm za kompjuter koji bi mi zvonio na svakih 1 sat... Pozdrav ) Quote exyutrance.editboard.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 Ja za to koristin mali program ShutDown za gašenje. Stavim na sat vremena i on zadnji minut pocne glasno da odbrojava i podseti me na sve što treba Ako to odgovara PM pa ću ti ga poslati, jako je mali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku7 Posted February 24, 2007 Author Report Share Posted February 24, 2007 Ja za to koristin mali program ShutDown za ga Quote exyutrance.editboard.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 Ovo ti je bolja varijanta jer imas opciju da stavis mp3 kao alarm. Podesi vreme kad treba da zvoni i stavi snooze time da ti bude jedan sat. Nadam se da sam pomogao. Music Alarm Clock http://rapidshare.com/files/18113834/mac313.rar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku7 Posted February 24, 2007 Author Report Share Posted February 24, 2007 Ovo ti je bolja varijanta jer imas opciju da stavis mp3 kao alarm. Podesi vreme kad treba da zvoni i stavi snooze time da ti bude jedan sat. Nadam se da sam pomogao. Music Alarm Clock http://rapidshare.com/files/18113834/mac313.rar E havla ti...da li kada pritisnem snooz, to znaci da ce mi zvoniti na svakih sat vremena?? p.s. Treba mi sifra da bi unzipovao fajl ^^' Quote exyutrance.editboard.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 (edited) Sorry, pass je "byNeW". Da, snooze ti je vreme ponovnog paljenja alarma kad ga ugasiš. Edited February 24, 2007 by Tauruss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku7 Posted February 25, 2007 Author Report Share Posted February 25, 2007 Brate, odlican je ovaj program...jednostavan i lak za upoterbu.... Do sada mi nije zvonio na svakoh sat, snooz sam podesio a i ima tamo opcija tipa "ring every one hour" ali ni tada nije zvonilo.... Verovatno ja nesto nisam dobro odradio, ali na kraju hvala ti ;P Quote exyutrance.editboard.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted February 25, 2007 Report Share Posted February 25, 2007 Nema problema. Have fun. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted February 25, 2007 Report Share Posted February 25, 2007 ahah dobar program, ne radi ni ono za sta je napravljen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 ^Jesi probao? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku7 Posted February 27, 2007 Author Report Share Posted February 27, 2007 Extra je program Taurus, sve kako sam hteo, on i radi... ) Quote exyutrance.editboard.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts