misaking[X] Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 (edited) A ostali, ne moraju da se ubacuju, tipa kao ovaj klempavi misha i ko vec ... Da, Klempav sam. Izgleda da me tvoja keva previse vukla za usi,opomeni je za ubuduce. Edited April 5, 2007 by misaking[X] Quote Dr.Mr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lastman Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 postovat i preseravat Hrvat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 ' date='Apr 5 2007, 20:05' post='967207'] Da, Klempav sam. Izgleda da me tvoja keva previse vukla za usi,opomeni je za ubuduce. Hahaha al si se izvuk'o GJ Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 da, sad bi Srle namestio lineup i zajebao mene..a dalje, znamo i ti i ja da smo mi prsli kojim sluchajem, bilo bi gore od nasha 3 posta sa slikama petarde ne padamo toliko nisko ' date='Apr 5 2007, 20:42' post='967192'] Bullseye ocigledno imas komplekse zvani "Zvezda". Osecam da si veliki Grobar... Realno: da je igrao hajli,grin,zaba,ghost i ja. Mogu da potpisem da bi vas opet dobili... n/c ae bre dosta vise! ! kurchili ste se prozivali, dobili po pichki, a sada trpite i podnesite to muski a ne kao devojchice! tuzno jos ce necija majka da zakuca Highl1-u na vrata,, ccc ko si ti da se mesas uopste? --------- vidim da je tuzno, ovde svi kao navijaju za Cube, a ne kapiraju 1 stvar.Oni jesu boljim igraju momci zajedno veoma dugo, mi smo nov klan, stalno menjamo LU, ali opet potpisujem svi ovi sto ovde postuju nikad u zivotu nece dostici nas nivo skilla (koji jeste mali ne sporim).To bi bilo kao da ja zdusno navijam za 4K i smejem se celom SK klanu jer ne moze da ih dobije, a nikom tamo ozbiljnijem ne bi partiju uzeo.Tako da nas nimalo ne pogadjaju ti komentari, mi se trudimo vezbamo i dalje, skupljamo iskustvo, pa bice jos ovakvih CWova... Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted April 5, 2007 Author Report Share Posted April 5, 2007 [?quote name='misaking[X]' date='Apr 5 2007, 21:42' post='967192'] Bullseye ocigledno imas komplekse zvani "Zvezda". Osecam da si veliki Grobar... Realno: da je igrao hajli,grin,zaba,ghost i ja. Mogu da potpisem da bi vas opet dobili... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 Jebote... Fun anyone ? :< Mislis da su petarde postovane da bi smo uvredili BwSL membere? Hell no.. Bull, ne verujem da si se izbedacio toliko.. Svejedno gg, cya @ offline finals :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 Ne kapiram Zeroxa i ostale iz BwSL-a... Shta ste se primili na njihove prozivke i ove ostale indijance? Mislim ok dobili nas sve to stoji, svi mi znamo ko koliko zna u LAN-u i ko koliko igra. Nema potrebe da im se neshto pravdate. Hajli je rekao meni bice petarda pre cw-a, shto je i realno bilo. Shta vas boli kurac shta drugi kazhu? Igraj za sebe i uzhivaj u zhivotu shto se vishe budesh trudio to cesh postizati bolje rezulatate. samo opushteno... Life is too short for this kind of bullshit... Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
misaking[X] Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 (edited) Vudu man je postao veliki prosvetitelj :) Jbga pro gejming nije tako lagana stvar ^^ Edited April 5, 2007 by misaking[X] Quote Dr.Mr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyoshi Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 (edited) Jel ovo rur wc3 forum? Ovakvog shita nema ni na gamers.ba :) Edited April 6, 2007 by Kyoshi Quote Grender(:P): Vidi one tamo sorserke, kakav ona build order ima, za njih ne treba patch rade sve same. www.head-hunters.co.nr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 Jebote... Fun anyone ? :< Mislis da su petarde postovane da bi smo uvredili BwSL membere? Hell no.. Bull, ne verujem da si se izbedacio toliko.. Svejedno gg, cya @ offline finals :) Bash tako... K`o da je neko imao zlu nameru... al` ajde, w/e, izgleda da nema shale ni sa warcraftom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 Auu, nisam bio tu juce da procitam ove tuzne postove, bull razocarao si keve mi, pogotovu sa onim 'cw postovima', da znas kolko mi seva paja i da smo mi izgubili 10 0 nije ti jasno, ja bih bio najsrecniji da je govedo igrao i da je izgubio 2 0 , bugarska offline finale je ok, al realno me ne zanima, a pogotovu ne da se svadjam preko neta sa tipa zeroxom koga znam dobro, vuduom takodje,i jos nekim ako sam ga slucajno preskocio, zajebi to, MISA KLEMPAVI!!!!!111 Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 Auu, nisam bio tu juce da procitam ove tuzne postove, bull razocarao si keve mi, pogotovu sa onim 'cw postovima', da znas kolko mi seva paja i da smo mi izgubili 10 0 nije ti jasno, ja bih bio najsrecniji da je govedo igrao i da je izgubio 2 0 , bugarska offline finale je ok, al realno me ne zanima, a pogotovu ne da se svadjam preko neta sa tipa zeroxom koga znam dobro, vuduom takodje,i jos nekim ako sam ga slucajno preskocio, zajebi to, MISA KLEMPAVI!!!!!111 ne bi se ja ni svadjao ni sa kim od vas, jer vas znam sve, nisam ja ni pisao to vama, nego ovim navijacima Cube-a koji dolaze tu i nas prozivaju a 0% nemaju veze sa igrom a druga stvar sto i jeste bila zajebancija, i rekao sam cak highl1ju da je dobra fora sa petardom, pa i ceo war jeste zajebancija, ali sto je najgore ko nije iz cubea i bwsla shvata ovo ozbiljno :D Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 ja bih bio najsrecniji da je govedo igrao i da je izgubio 2 0 Ovo se nikad ne bi desilo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lastman Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 Mogo je neko spremiti repove nema na sajtu!da vidim samo kako je zaba mizu winovo ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 zagasite moj acc "Bullseye_So" tj. ovaj sada pls. Cya @ Msn / Bnet Cek jel ovo znachi da o5 treba da te sa'ranimo? E mojne da prekidate do jaja je ovo... Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
miza Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 Mogo je neko spremiti repove nema na sajtu!da vidim samo kako je zaba mizu winovo ;) hehe... Cule aj na msn dacu ti ja da vidish Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misaking[X] Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 (edited) MISA KLEMPAVI!!!!!111 Da, poznat sam po velikim usima. Zaba je poznat po tome sto se napije i gadi mu se da jebe ^^ Edited April 6, 2007 by misaking[X] Quote Dr.Mr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MareBg Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 Au dokle je ovo doslo... Quote kGR: nemam pare DU[OVER&astronOUT]: btw DU[OVER&astronOUT]: sanjao sam urosha Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 imba elf, eto :)) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 Miso to je offtopic, i mislim da je to bio razlog Inace gasite ovaj topic, i pravite neki tipa ELF IMBA da se pljujemo ko ljudi, eto Aco, napravi sad taj topic necu ti odseci prste majke mi Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lastman Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 Mogo je neko spremiti repove nema na sajtu!da vidim samo kako je zaba mizu winovo ;) hehe... Cule aj na msn dacu ti ja da vidish Nadam se da ovo nece ugasiti nashe prijateljstvo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 Izvucene su grupe za EuroCup (znam da sam zakasnio ). Ghost u grupi sa Treshom (elf iz ukraine, zadnjih mesec dana izludeo ), Giacomom (mislim da je inactive, inace izasao iz mouz-a), Deadmanom (mislim da je svima dobro poznat ), srs.Dollar (talenat) i SoKoL (nemacki orc, cenim da ne zna ghostov playstyle). GL dushe ;P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 Sokol je nab, od tresha, gie i dollara mu trebaju 2 pobede da prodje, shto je moguce, al videcemo. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 mislim da taj dollar igra vec odavno i da nije talenat, gl Quote I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 I ja mislim da igra odavno, ali je decko cist talenat... Valjda ima 15 godina, a vec je dogurao je tu gde je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts