weasel Posted March 4, 2007 Author Report Share Posted March 4, 2007 Shta vam vredi pojeftinjenje kad je sama usluga djubre :) 500 dinara manje dajem za "djubre" kako ne bi vredelo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 Shta vam vredi pojeftinjenje kad je sama usluga djubre :) vec zvucim kao pr sbb-a, ali meni sbb radi odlichno, ali kapiram da kvalitet usluge zavisi od opterecenja lokalnog sistema, tj mreze u okolini korisnika. Meni sbb radi savrsheno u bataji, ali kapiram da to ima veze sa tim sto sam jedan od maks 100 korisnika kablovskog neta. u 2006-toj mi se samo jednom desilo da imam duzi prekid signala, od nekih 6 sati. inache radi skoro na maksimalnim brzinama (npr na 256 kB/s mi skida torente, kada ima dovoljno sidera naravno, do 31 KB/s) Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vrabac Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 Najzad i to sni Quote - Ne, ne trebaju mi pare. Ja se ne prodajem za pare. Ja sam umetnik i jebe mi se za pare! Jebe mi se za vas i vašu jebenu modu, jebe mi se za vaše liftinge, stajlinge, pilinge, i kenja mi se od vaših dijeta, bookova, lookova... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 hvala, ali meni zaista nije potrebna neka veca brzina za torente jer i ovako jedva imam vremena da pogledam i ono sto skinem sada... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 eucbg.homeip.net, to ti je torent sajt za lokal sbb-a. Pretpostavljam da ti je lokal 512, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted March 7, 2007 Author Report Share Posted March 7, 2007 (edited) Da samo je sve lepo indexirano tacno znas koji kvalitet skidas i brzina je skoro uvek max i nove stvari se pojavljuju na torrentu pre nago na hubu. Edited March 7, 2007 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 i pravila im rulaju Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted March 7, 2007 Author Report Share Posted March 7, 2007 dobro to jedino ali zato sad imam news i sve ostalo je nebitno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 e, da ne bude da je sve sjajno / bajno... ne daj bozhe da zazelite da menjate tarifni paket neta za IKOMu, morate pre 15tog u mesecu da im to najavite ili da cekate TEK SLEDECI MESEC ??? i dalje, kada zakasnite sa placanjem rachuna za net + TV kao ja (postar ubacio rachun u komshijino sanduche koje on ne proverava bas cesto) ziva je patnja da vas prikljuche ponovo... odmah sam danas ujutru otisao i uplatio 2500din na poshti ALI ko zna kada im potvrda o tim uplacenim sredstivma stizhe tamo u administraciju njihovu... ...onda sam uplatnicu poslao faxom njima licno (2 puta - jednom sa poste, jednom od komshije, jer ne prodje uvek fax 100%!!!) da imaju dokaz da sam stvarno uplatio net i zvao ih 5 puta da moim operatorke u razlicitim stanjima izdrkanosti da neka pomeri bulju i uzme papirih koji vrishti u fax-u i kaze tamo nekom uber-geeku da klukne 2 puta tamo negde i vrate mi moj net protok... LUDIM SRECOM jedna od njih je to i uradila, ali napominjem da sam prichao sa par njih uporedo u par navrata i sve u roku od 15 min kako bih neku namolio da mi to oma reshi jer regularno reshenje bilo je "a vi se strpite, ukljucicemo vas OD NEDELJE kad prodje uplata" sto je bilo more than TOO FUCKIN MUCH !!! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts