x - Files[kassad] Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 JA NE ZNAM KAKO SE PROSLI TURNIR ZAVRSIO ZA JEDAN DAN!! ???????? Bolje sto ne znas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wakno Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 LOL! jooooj snage nemam da se borim eo svega mi Link to comment Share on other sites More sharing options...
neutralni Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 Potvrdjujem: DominationOnline dolazi! Veliki comeback ccc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 josh mi ti falish... :P ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loodilo! Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 e vidi ovako.....mislim da ovo nece ici kako ste zamislili, ako bude 16 ekipa i ti pravis grupe...po jedan mec taj turnir ce stvarno trajati do srede..... vidi ovako...na takvom turniru bez winera i luzera i da se finalni mec igra samo 1 mapu imas 31 mec,neka svaki mec traje po pola sata sa zagrevanjem i namestanjem miseva (sto je i teoretski nemoguce) to ti je vec 15,5 sati.....ako tur pocinje u 10 (sto je takodje nemoguce ako ce se grupe praviti kada svi stignu u 09:30),znaci u ovim uslovima bi ti se turnir zavrsio oko 01:30.e sad sa druge strane....ako uzmes u obzir realne uslove da ce mecevi sa zagrevanjem i namestanjem opreme trajati mozda i po 2 h i da ce turnir poceti u 11,ti izracunaj za koliko ce se dana to zavrsiti......znaci necu da mracim ali daj malo razmislite jer meni ne pada napamet da dodjem u 10 i da prvi mec igram u 19 h...znaci ili omugucite uslove za 2 meca istovremeno ili dajte da limit bude 8 ekipa i cao... p.s. jesu li misevi "obicni" piloti ili mx510...ima male razlike.... evo ja potvrdjujem za guerillu ali mi recite kada da dodjem a ne pod onim uslovima plz i tnx GuerillaMethod | Loodilo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
neutralni Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 Mislim da bi bilo najbolje da vi uradite zreb u subotu i da okachite na net,pa da znaju ljudi kad da dodju,a ne da chame po 5 sati chekajuci mech... Ako bude 16 ekipa neka bude win/los i gotova pricha... Link to comment Share on other sites More sharing options...
andr1a Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 ae i ja da kazem PoA dolazi i ako bi organizatori mogli da mi kazu koje ekipe su do sada prijavljene ako nije problem ? Srce ste ako kazete :p There are no disabled people. Only people who have met Chuck Norris. Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
wakno Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 (edited) ae i ja da kazem PoA dolazi i ako bi organizatori mogli da mi kazu koje ekipe su do sada prijavljene ako nije problem ? Srce ste ako kazete :p Za sada : 1.nFe 2.[F]anatics 3.PoA 4.Vir2al 5.Domination o. 6.X-Files 7.NBG Unit 8.Guerilla Method ........................ Pod znakom pitanja su: Silencio Crew 4gl.kgb ------------------------------------------- Momci pozurite sa prijawljiwanjem....... dolaze ti 5 ekipa iz svedske. 1. UPNOT - slash, zocha, dobar loshmi zao, tjoki i saleOWNER. 2. ogi&co. - FRAGHUNTER, MITARGUSAR, popkica bebic, GIA @ vozd i manda 3. <3 team - h, e, gliga, a i 5. se nije upozano sa menadzerKom ekipe. 4. pr0 UBER HAJ HAJ HIGH CS TEAM - LICHKE, FRAGMAN, agressor, PERA SPARTAN I BATKINHO !!! 5. VERITAS.godfather - DEJAN 'lu' JOVICIC, MARKO 'sonja' STOJSIN, DEJAN 'insane' nesto na V., NIKOLA 'nEEcola' LOZOVACHA i MILORAD (niko ne zna ko je on) by smoren ki DRAgoonNNNNN MOMCI EL DOLAZITE!!??? Ajd prijavite se wecheras na mail "spaceserver@beogrid.net" ili fonom na 011/318-95-60... Edited February 9, 2007 by wakno jooooj snage nemam da se borim eo svega mi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gia @ vozd Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 Momci pozurite sa prijawljiwanjem....... MOMCI EL DOLAZITE!!??? Ajd prijavite se wecheras na mail "spaceserver@beogrid.net" ili fonom na 011/318-95-60... KULA JE PREDGRADJE VRBASA !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wakno Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 wtf? :) jooooj snage nemam da se borim eo svega mi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igraonica Space Posted February 9, 2007 Author Report Share Posted February 9, 2007 wtf? :) Prijavljene ekipe: 1.Vir2al 2.Domination online 3.45_unit 4.nFe 5.[f]anatics 6.X files 7.Guerilla Method 8.Poa prijavljivanje do 0:00h 011/318-9560prijavite se,Dodjite da se druzimo.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
beogrid.blade Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 ahahahahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
neutralni Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 ako ostane 8 klanova,mozda bi i mogli da napravite 2 grupe od po 4 klana... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 E pa da...NEMA VISE PRIJAVA.NE MOZE 4GL DA SE PRIJAVI,NEEEEEEEEEEE... :D:D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igraonica Space Posted February 9, 2007 Author Report Share Posted February 9, 2007 Prijavljene ekipe: 1.Vir2al 2.Domination online 3.45_unit 4.nFe 5.[f]anatics 6.X files 7.Guerilla Method 8.Poa 9.Dead Beat Prijavljivanje jos u toku 011/318-9560 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 (edited) Momci pozurite sa prijawljiwanjem....... MOMCI EL DOLAZITE!!??? Ajd prijavite se wecheras na mail "spaceserver@beogrid.net" ili fonom na 011/318-95-60... dolazimo charter letom iz svedske svi Edited February 9, 2007 by Dejan J. lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gia @ vozd Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 dolazimo charter letom iz svedske svi reci kakav lol KULA JE PREDGRADJE VRBASA !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igraonica Space Posted February 9, 2007 Author Report Share Posted February 9, 2007 Prijavljene ekipe: 1.Vir2al 2.Domination online 3.45_unit 4.nFe 5.[f]anatics 6.X files 7.Guerilla Method 8.Poa 9.Dead Beat 10.syber mindz sutra do tri sata ce biti objavljen raspored igranja pa se vidimo u nedelju.SPACE Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 (edited) Ovo su SVE prijavljene ekipe?!Nema vise prijava? LoL za ekipu No. 5 :D Edited February 10, 2007 by x.Files ' LeSiN@r Link to comment Share on other sites More sharing options...
wakno Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 (edited) Ovo su SVE prijavljene ekipe?!Nema vise prijava? LoL za ekipu No. 5 :D nazalost nema wishe ekipa... ali to nece spreciti da se odrzi dobar turnir... Danas u 15h objawljujemo grupe i raspored igranja...!! Pozdraw... LoL za ekipu No. 5 :D To je ekipa iz Obrenovca! Edited February 10, 2007 by wakno jooooj snage nemam da se borim eo svega mi Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagerseN Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 vidimo se tamo xfiles FTW Link to comment Share on other sites More sharing options...
GenKy Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 I JE BI ! ONE LOVE, TJM! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 pa sto nisi stavio ekipe iz svedske sad moramo da otkazemo carter let LOL! hf all lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
GenKy Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 (edited) hahaha strashno xD Edited February 10, 2007 by GenKy ONE LOVE, TJM! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andr1a Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 ajde bre de je taj raspoded vishe!? ^^ There are no disabled people. Only people who have met Chuck Norris. Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts