mrk1 Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 wakno ima li sanse da mi se javis na msn ?? moj msn je cskeva@hotmail.com ajde plz treba da te pitam nesto !?! Nije mi dobro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 jel ove crtice predstavljaju koje se ekipe ukrstaju u drugom kolu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 Brate zasto se u istim eliminacijama igraju 3 razlicite mape? I daj reci neku satnicu,vazi da dodjem tamo u 10,a da igram u 3... Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 e sve je to lepo ali ti reci kada ko da dodje.....nemoj da dodjem u 9:45 i da mi se kaze da igram u 17 h jer se nakon odlaska necu vracati...p.s. jos 1 stvar nakon tog prvog kruga ko skim igra ...daj malo opsirnije jer ako je bio limit onda ga ispostuj...ako su se prijavile jos 2 ok ali nemoj sad da menjas stvari kako se ko prijavljuje....aj ja ti sad kazem da ne dolazm...i kad vidim kakvo ce biti stanje opet kazem dolazimo i ti menjas svoj raspored samo zbog 1 ekipe....aj napisi u skorije vreme nesto o tome nemam nameru da spavam na netu....a i vecina ljudi ne govorim samo u svoje ime... Upravo tako,covek lepo kaze ne moze se menjati raspored kako se koja ekipa prijavi Link to comment Share on other sites More sharing options...
wakno Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 Vreme ce da wam kAZE SPACE uskoro!! Cim dodje radnik koji je zaduzen za to... kh... Ne crtice sam stawio da odwojim,ali ici ce se najwerowatnije po sistemu, PRVI MECHEWI SU ELIMINACIJE, pa kad ostane 6 ekipa , onda 2 Grupe po 3 EKIPE, PRWE 2 PROLAZE DALJE iz obe grupe i ukrstaju se do kraja.... 1. Prva Runda su eliminacije 2. Druga runda su 2 grupe od po 3ekipe od kojih prwe 2 prolaze 3. Ukrstaju se A1 vs B2 i B1vsA2 4. Finale -------------------------------------------------------------------------- el jasnije malo.... wremena objawljuje space........... jooooj snage nemam da se borim eo svega mi Link to comment Share on other sites More sharing options...
GenKy Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 a objasni mi po kom principu se prave te grupe? ONE LOVE, TJM! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loodilo! Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 e to je vec nesto :)))) aj jos samo time i sve je ok...p.s. hevene plakni se malo sutra pre nego sto krenete....ja popio johanbin :)))) GuerillaMethod | Loodilo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wakno Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 (edited) 45 Unit VS Cyber Mindz de_inferno Vir2al klan vs Fanatics de_dust2 PoA vs Guerilla Method de_nuke Pobednici owih mechewa formiraju grupu A! --------------------------------------------------------------- Domination O. vs X - Files de_inferno nFe vs Dead Beat de_dust2 4gl.kgb vs Dm[mix] de_nuke Pobednici owih mechewa formiraju grupu B! ---------------------------------------------------------------- Ewo i grupica.... El ok sad :) Time jawlja Space,a ja odo da UCHIM... dosta je kompa za danas ! :) GL&HF to ALL!! Edited February 10, 2007 by wakno jooooj snage nemam da se borim eo svega mi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrk1 Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 wakno ima li sanse da mi se javis na msn ?? moj msn je cskeva@hotmail.com ajde plz treba da te pitam nesto !?! wakno moze li ovo ?? Nije mi dobro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wakno Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 wakno moze li ovo ?? nemam MSN! ae preko PVT... jooooj snage nemam da se borim eo svega mi Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagerseN Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 ko ispali da bogda mu deca bila grbava... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sreta Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 mogo je neko da im pomogne oko orge .... aj hf gl sutra Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 mogo je neko da im pomogne oko orge .... aj hf gl sutra Ja sam liku nudio a on nije hteo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 ko ce tebe :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 ko ce tebe :D Realno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 Ne diraj kassada! ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igraonica Space Posted February 10, 2007 Author Report Share Posted February 10, 2007 (edited) 45 Unit VS Cyber Mindz 10:00h Domination O. vs X - Files 10:45h Vir2al klan vs Fanatics 11:30h nFe vs Dead Beat 12:15h PoA vs Guerilla Method 13:00h 4gl.kgb vs Dm[mix] 13:45h ----------------------------------------------- svaka ekipa neka dolazi po svom rasporedu posle ovih meceva se formiraju grupe kao sto je vec WAKNO napiso ako neko ima neko pitanje rado cu mu odgovoriti na 011/318-9560 pa se vidimo su sutra SPACE Edited February 10, 2007 by Igraonica Space Link to comment Share on other sites More sharing options...
GenKy Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 kolike su TACNO nagrade? ONE LOVE, TJM! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 Pa dobro,mi sad igramo u 10.45,a ako prodjemo,igramo u 17h(otprilike)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igraonica Space Posted February 10, 2007 Author Report Share Posted February 10, 2007 Pa dobro,mi sad igramo u 10.45,a ako prodjemo,igramo u 17h(otprilike)? pa dobro otprilike ne mogu da ti tacno kazem da te ne slazem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GenKy Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 a da odgovorish na moje pitanje? : ) ONE LOVE, TJM! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wakno Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 a da odgovorish na moje pitanje? : ) about 10000,maybe a little more HIGHER! jooooj snage nemam da se borim eo svega mi Link to comment Share on other sites More sharing options...
andr1a Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 ne ne, mislio je 1. mesto 2. mesto 3. mesto znaci prvo je about 10000,maybe a little more HIGHER! a ostalo ?:) There are no disabled people. Only people who have met Chuck Norris. Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 Par pitanja(mrzi me da zovem :D, a i verovatno zanima jos ljudi) koje su nagrade tacno i jel se igra jedna mapa u finalu ili bo3 i koje su mape u grupi i polufinalu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wakno Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 ne ne, mislio je 1. mesto 2. mesto 3. mesto znaci prvo je about 10000,maybe a little more HIGHER! a ostalo ?:) second about 5000,maybe a little more higher, and third 12h FOR FREE,in Internet Cafe Space!! :) jooooj snage nemam da se borim eo svega mi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts