Pekarman Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 ...zna se sta vec. Treba mi za neku od verzija, zadnja je 2.1.10 a nasao sam i 1.2.8 i 2.1.6 a pretraga popularnih stranica nije dala rezultate da mi program radi u full verziji. Ako neko zna i alternativu ili program koji bolje radi od ovog moze i link ka tome. Hvala unapred. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 http://www.rapidshared.org/cgi-bin/links/search.cgi?query=photozoom&Go=Go šta radi taj program, uzgred? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted January 23, 2007 Author Report Share Posted January 23, 2007 Program menja velicinu digitalnih fotografija a da nema gubitka na kvalitetu. Nema onih dosadnih nazubljenih ivica itd. Hvala, ovo sam vec nasao ali sam problem resio na drugi nacin. Sad radi :) Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts