Jump to content

Recommended Posts

• Replies 149
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

shta plachete

dobro je sve izbalansirano

shta da diraju jebote

ko i sc

shta sad oni tu da menjaju

kako ne

najgori imbalansi od mu-ova:

orc > ud

hu > orc

manji imbalansi:

ud > ne

ne > orc

i onda je igra gistro balansirana.

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

da, dobije ga jedan bo3, pa ga Grubby olupa 3 komada [:D]

mada se slazem da je hu vs orc josh veci imbalans.

zar se ti nisi penzionisao u velikom stilu?

Ne pokusavam da se pravim pametan, ali pokusavam da razmisljam globalno,

ko da ste svi zaboravili vremena, kada nijedan human nije mogao da dobije zacarda ili grubija, i strahoviti tadasnji whine-period od svih zivih humana ( gde se ubrajam i ja [:(] ),

i od tad pa dosad se nije desila nijedna ozbiljnija promena u nekom patchu, al su se izvalili novi stratovi i jos stosta, pa sada kukate svi obrnuto.

Sky se jebeno specijalizovao za gazenje orkova, kao sto je nekad grabi gazio humane, to nece trajati vechno, kao sto nije ni ovo prvo.

Ista pricha ide i za dominaciju moona i tako mozemo do sutra...

A zerox je nova generacija spamera, samo sto su ovi pre bar znali da igraju warcraft [:D]

:-)

Sweet moze da dobije Grubbyja, sto pokazuje da nije bas nemoguce pobediti orca undeadom

A Skya ne moze ni jedan orc...

Jebo te DOKLE???!?!?!?!?!?!

Igraj vise sa jebenim humanom samo da vise ne slusam ovo sranje po ko zna koji put! SMARASH

Npr. ovo se desilo pre vise meseci. Odvalim nekog elfa i kaze mi lik: aaa imba shit how to beat it>?

Sledeca partija odvali me neki elf i kaze: aaa why hum so easy to beat and ud so hard>?

I tako moze u krug. KAPIRASH?

Mogu i ja da uzmem orka pa da kidam ud-a... isti kurac [:(!]

Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita

Greene gledo sam ti fgl. Partije ti traju u proseku 37 min... i sad ces da kazes da ono sto pricaju nije istina :P

Nije bash 37 min, al 20 jeste [:)] Na nekim mapama, vs nekih rasa se shtekam, jedini nachin...za koji ja znam bar [:D

Jebote DOKLE???!?!?!?!?!?!

Igraj vise sa jebenim humanom samo da vise ne slusam ovo sranje po ko zna koji put! SMARASH

Npr. ovo se desilo pre vise meseci. Odvalim nekog elfa i kaze mi lik: aaa imba shit how to beat it?

Sledeca partija odvali me neki elf i kaze: aaa why hum so easy to beat and ud so hard?

I tako moze u krug. KAPIRASH?

Mogu i ja da uzmem orka pa da kidam ud-a... isti kurac [:(!]

Ispravio sam par gramatichkih greshaka, ali to je u sushtini to. Sve je do igracha, ne morash uvek da idesh jedan isti, provereni strat... Idi na mass gruntova t1 (Highl1 zna o chemu pricham [:)]), idi na headhuntere i taurene, mislim lupetam, ali ne mora uvek da se ide grunt/rider i viche imbalans. I to ne kazem samo tebi Govedo, chisto da ne ispadne da te napadam, jer nije tako, nego svima. Ne mora uvek da se ide archer/dryad/bear, ghoul/destroyer itd.

Mislim, ja se zatornjam, i onda neki idiot koji ceo zivot vezba archer/dryad/bear ispushi od mene, jer ne moze da dobije jebenih 10 towera bez chimaera/ballista, i viche imbalans imbalans. Ne daj boze da je zab`o Chimaera roost (za shta ima skroz dovoljno vremena, 20 min jel`da [:)]).

Ta "smara me sa novom rasom..." filozofija, ne samo da je losa sama po sebi, nego i totalno masi poentu,

Grubi, deadman, i svi mega igrachi su tu gde jesu, bas zato sto znaju da igraju extra sa svim rasama, sto znachi da znaju tachno u milimetar gde je svaka slabost svakoj rasi, i u kojim trenucima je svaka najranjivija,

i sad kad se to spoji sa njihovm savrsenim tajmingom => gg.

Naravno moze tebi to neko sve da ispricha, il' da vidis u replay-u, al nije to to dok ne izvalis sam i dok ti ne udje po kozu,

Svako od njih ima svoju rasu s kojom je igrao ko lud, al' to ne znachi da nije igrao boga oca i s drugim, naprotiv.

Plain 'n' simple, "Meet your enemy".

:-)

Nije bash 37 min, al 20 jeste [:)] Na nekim mapama, vs nekih rasa se shtekam, jedini nachin...za koji ja znam bar [:D

Ispravio sam par gramatichkih greshaka, ali to je u sushtini to. Sve je do igracha, ne morash uvek da idesh jedan isti, provereni strat... Idi na mass gruntova t1 (Highl1 zna o chemu pricham [:)]), idi na headhuntere i taurene, mislim lupetam, ali ne mora uvek da se ide grunt/rider i viche imbalans. I to ne kazem samo tebi Govedo, chisto da ne ispadne da te napadam, jer nije tako, nego svima. Ne mora uvek da se ide archer/dryad/bear, ghoul/destroyer itd.

Mislim, ja se zatornjam, i onda neki idiot koji ceo zivot vezba archer/dryad/bear ispushi od mene, jer ne moze da dobije jebenih 10 towera bez chimaera/ballista, i viche imbalans imbalans. Ne daj boze da je zab`o Chimaera roost (za shta ima skroz dovoljno vremena, 20 min jel`da [:)]).

Jeste sve to, ali ako hoces ja mogu da ti posaljem 10 replaya vs humana u kojima idem razliciti strat, i neki upali, ali vecina ne upali. Drugi put kad probam strat koji upali, bolji human me dobije... Ne znam sta da kazem

2il0hza.jpg

E Humane da mi ne dirate!!!

Sad su odjedanput svi zaboravili da svojevremeno jadni hmn nije mogao da izadje iz baze pored FS,DK i DH???

Zanchi svaka partija mi je bila u fazonu(kao i svakom hmn-u) da 10min lomim prste po tastaturi od slinog rashovanja,mozak da mi ispadne.

Oduvek se znalo da je za hmna potrebno najvishe skila :P :P

Inache samim patchom sam delimichno razocharan.Mislim najavljivali su ga 7-8 meseci,ochekivao sam ko za shta,mozda chak i da sednem i igram povono,kad on jedini balans fix jeste ovo sa dropovima.Mislim moglo je i vishe da se uradi,jebo ih WoW,shto reche neko.

Edited by Savkeeeeeee...e!

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -