Crash Override Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 Sony E-book Reader Meni se ova spravica bas svidja. Naglasak je na tehnologiji koja stedi bateriju, i trosi je samo pri menjanju sadrzaja na ekranu, tj. listanja. genijalno. 400$? Sitnica.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 pa ne znam koliko to realno treba ? Kao goru ali jeftiniju alternativu imas neki tefon koji to moze isto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 telefon, pda, dap. iako taj sony verovatno za nijansu bolje radi to za šta je specijalizovan od navedenih, teško da može da opravda toliku cenu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 http://linuxdevices.com/files/misc/irex_iliad.jpg za statora :)) samo 650e a radi pod linuxom :P inace fujitsu je vec napravio color verziju od kako kazu 177 grama :) A5 velicina ekrana 4k boja - nemaju pojma koliko ce da kosta iRiver ima pomalo glup model sa dve stranice na preklop... i oni cekaju da sony ne proda nista :P panasonic ima svoj model za oko $340... jebes cenu vazna je konkurencija a:P Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 Jebiga krule to je jedan od paradoksa kapitalizma sto se nesto slabije prodaje to mu je cena veca :/ (mass produkcija fazon). Ali ne znam mozda treba sacekati sledeci iPod za njega su nesto najavljivali da ce imati lepo resenu tu stranu. Mada opet gledajuci ovaj iPhone pitanje da li ce izaci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 imaš te gedžete koji imaju mod za čitanje knjiga, sa manjim pozadinskim osvetljenjem i većim kontrastom. mada, ja u tft mogu da buljim ceo dan i da mi ništa ne bude. ti si ćorav :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted January 22, 2007 Author Report Share Posted January 22, 2007 Ma ne moze nikakav PDA i fon da pridju ovome... Meni je ova tehnologija koju je razvila Sony sjajna... kada bi neko od konkurenata malo pritisao Japance, mozda bih uskoro i mogao da kupim ovako nesto... Do tada....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 a to kazes jer si isprobao skoro sve PDA koje postoje? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted January 22, 2007 Author Report Share Posted January 22, 2007 moja volja za citanjem jaca je od svake pda baterije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts