Chale Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 Monitor je LG L194WT-SF ko sto ime topica kaze Nudi mi ga neki lik za 200 jevreja, pa me zanima da li neko ima iskustva sa ovim monitorom i ako ima kako se pokazao. Ne deluje skupo, samo me zanima da li taj monitor vredi ili ipak treba pazariti nesto drugo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 ja sutra uzimam taj monitor, 200 e je dobra cena Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chale Posted January 15, 2007 Author Report Share Posted January 15, 2007 ajde javi utiske molim te, da vidim da li da uzimam i ja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 evo tek danas sam uzeo, bio sam u frci pa nisam stigao ranije, prvi utisak je odlican, boje su prave, crna je crna . Ostaje josh da proverim u nekim igrama ima li ghostova, 5ms je tako da ne bi trebalo da bude problema, 2000:1 kontrast, mada to nije pravi, iovako dosta je :P Nisam drivere josh stigao da instaliram. Odlicna cena pre svega. Ima josh da se testira, ali s obzirom koliko ga hvale na raznim forumima ne bi trebalo da ima nekih mana. Povezao sam ga na dvi , ako otkrijem josh neshto postujem . Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 samo pazite, ogroman broj ljudi sa bencha je svoje LG-eve reklamiralo, ybog kvarova Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 pda, obavezno uzeti sa garancijom, 3 god bi trebalo da bude za ovaj LG Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts