Sasuke-kun Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 From: http://www.dchr.dk/wow/Highlord-Kruul3.avi Size: 57.5 MB (60.256.256 bytes) Dakle ovaj dement se spawnuje po glavnim gradovima Azeroth-a i izgleda da se ne moze koknuti ^^ Poprilicno je slican lord kazzaku ... Koliko sam video cim rokne nekog ishiluje se... tako da cim dodje lv1 popije shadowbolt volley i zgine :) Jedna stvar me nervira... ok sada je u redu kada se Krull spawnuje u gradu , a one likove sto su povukli kazzaka u stormwind su banovali oO makes sense to me, not. Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 umro je za 24 sekunde od kako je tenk aggrovao, debilan je boss :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 juce sam se ulogovo na frostmane i likovi su ga pulovali sve vreme u if i samo je isao i 1 shotovo ljude ... mislim da protiv njega pomaze samo ako svi imaju 500 shadow resa ^_^ i kad nekoga ubije fazon dobije 50-70k hp-a <.> bili su ga i pulovali na if kinga koji je crko za fazon 5 secundi ... verovatno ce moci da se ubije kada se zavrsi portal event ili tako nesto ;o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 malo je rokao ispred orgrimmara na dunemaulu, ali sam ja zgino par puta. caka je samo da se svi skupe oko njega i da tenk radi svoj posao, stvarno je easy, ali shadowboltovi jebu. naravno da ne mozes da ga ubijes kada ga svi pulujete u krug i on roka aoe shadowbolt 1.7k normal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 Isti kurac ko Kazzak samo izgleda ima manji enrage timer, minut chini mi se, navatali smo ga u Searing gorge-u sa 15-20 ljudi, spustili ga na ~40% i enragovo se, posle zvali jos i ubili ga, loot isti ko kazzak, sranje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 ima oko 250k HPa, sto je na nivou 3 molten core gianta :P posle minut udje u enrage i onda one shotuje sve zivo, i spawnuje se na 7 razlichitih lokacija valjda, i napada gradove, org&IF, i tu ga je nemoguce ubiti jer ce ga uvek neki low lvl ili debil feedovati :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted January 18, 2007 Author Report Share Posted January 18, 2007 pa gde se spawnuje i kako dolazi do grada Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts