eVolut Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 Kao sto sam obecao postavio sam sliku de sam pobedio xaera. E bilo bi zanimljivo da i Vi postavite neke "pictures of the moment". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eVolut Posted January 14, 2007 Author Report Share Posted January 14, 2007 Ah fuck kako da postavim sliku??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 Jesu li tvoji roditelji ikada razmishljali o usvajanju dece? Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim-A.Fuse Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 Mozhda su ga kupili preko ebaya zajedno sa itemima za diablo :) Quote The Fuse Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
<qcg>sch4 Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 Mozhda su ga kupili preko ebaya zajedno sa itemima za diablo :) Jedino itemi za diablo nisu dosli felerichni :) p0z Quote [22:50:28] <@[qcg]rmb> i wan play now :\ [22:51:15] <@sch4^qcg> n-o-w [22:51:15] <@sch4^qcg> :P [22:52:13] <@sch4^qcg> n-o-clarke-gabel-w Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 Kako ste zli. Pomozite lepo novom kvejkeru da okachi sliku! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 okaci sliku na imageshack.us ;)) Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
eVolut Posted January 14, 2007 Author Report Share Posted January 14, 2007 (edited) THE FOLLOWING ERROR(S) WERE FOUND Sorry, dynamic pages in the tags are not allowed :p Nisu me kupili preko eBaya ali su me nasli u mesari zajedno sa cvarcima jbg slucajnost. http://img162.imageshack.us/my.php?image=x...ightmarevv8.png Edited January 14, 2007 by eVolut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 zasto sam mu trazio sliku.... u can hate me... =) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 10-6, vrlo blizu, za malo da te dobije Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 ok, priznajemo te... sad jos samo svinju treba da dobijes na njegovoj mapi. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim-A.Fuse Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 Pa ovo mozhe da bude bilo chija slika, nigde ne pishe tvoje ime. Quote The Fuse Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
xnikolax Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 ^Ljubomoran si jer je dobio Xaero-a : )))) Quote 1336¼ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rmb Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 Alo bre ljudi pa sto lozite decka? Kad je ko od vas uspeo ikad da se priblizi xaero-u kao on? On ima i dokaze a vi samo lovacke price ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eVolut Posted January 15, 2007 Author Report Share Posted January 15, 2007 Sime kakvu poruku oces da stavim u ime da bi mi poverovao? Nisam hteo tom slikom da se hvalim ili bilo sta dokazujem ali posto je bilo u proslom topicu reci o osvajanju botova Tauruss je rekao da tuce visora pa sam ja rekao da sam dobio xaera posto mi on nije verovao obecao sam sliku i to je to.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 druže, šale se oni s tobom malo :) odavno su potukli sve moguće botove. čak sam i ja dobio major na dm17, a rupa sam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 nemoj da se zaustavljas, sledeca stanica ti je LAKERBOT bot koji ownuje sve botove =) nadji ga na netu, instaliraj ga kao mod, pokreni ga i purnjaj Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
rmb Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 Nene spiterbot je bot-mod a lakerbot je samo bot malo jaci od xaera (zavisi koja mapa) :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 idi begaj bre lakerbot ne promasuje :P Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
eVolut Posted January 15, 2007 Author Report Share Posted January 15, 2007 (edited) idi begaj bre lakerbot ne promasuje :P Pa ni ja ne promasujem:))) Ma bre Klesk (nightmare) na njegovoj mapi pwna:)) Edited January 15, 2007 by eVolut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 lol ma lozimo te bre nadji mapu carnagearena1b (ako se dobro secam imena, posto sam zadnji put igrao pre 3 godine minimum) .. i rokaj to sa nekim ortakom a mozes i sa botom! to ti je dobro za aim... Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
eVolut Posted January 16, 2007 Author Report Share Posted January 16, 2007 lol ma lozimo te bre nadji mapu carnagearena1b (ako se dobro secam imena, posto sam zadnji put igrao pre 3 godine minimum) .. i rokaj to sa nekim ortakom a mozes i sa botom! to ti je dobro za aim... Pa predpostavio sam da me lozite valjda cu naci mapu...:p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
4oveRale Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 pohvalno malisa, jos mi reci da si stariji od 10 godina, i pozivam te na servere da udjes u q3 reprezentaciju Srbije, a ako da bog, a nece, da budes kapiten, i tako je oxu sjeban ping. znaci trebas nam ko mastan burek, a ako ti se poklope zvezde, i nagutas se tripa, mozda dobijes i onog fejkera czm-a. sa verom u boga i majku Srbiju, zelim da ti neko u znak zahvalnosti napravi, makar pribliznu fotku, kao lepog Sime. ode mi trolejbus, jebote.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eVolut Posted January 16, 2007 Author Report Share Posted January 16, 2007 (edited) pohvalno malisa, jos mi reci da si stariji od 10 godina, i pozivam te na servere da udjes u q3 reprezentaciju Srbije, a ako da bog, a nece, da budes kapiten, i tako je oxu sjeban ping. znaci trebas nam ko mastan burek, a ako ti se poklope zvezde, i nagutas se tripa, mozda dobijes i onog fejkera czm-a. sa verom u boga i majku Srbiju, zelim da ti neko u znak zahvalnosti napravi, makar pribliznu fotku, kao lepog Sime. ode mi trolejbus, jebote.... Hahahaha :)) Hvala maleni:D Pa dobio sam ja svoju sliku samo sto sam bio u CKM-u. Hah Edited January 16, 2007 by eVolut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 ok, priznajemo te... sad jos samo svinju treba da dobijes na njegovoj mapi. q4dm1? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts