Cartman_ Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 bjeeeeeliiiiiiiii deeee si breeeeeeee covece ti kao u zamlju da si propao :)))) jel te dushmani po drumovima ganjaju !??! :))))) aj posalji mi mob na pm posto sam menjao karticu pa nemam a dultov telefon nema displej :)))))))) Ivane aj pichi u mozzart na aparate... da se kockash malo... :D Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loodilo! Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 Ivane aj pichi u mozzart na aparate... da se kockash malo... :D joj brate mojne dobio sam 5 istih pre mesec dana......posle toga...nije hteo nijedan aparat 2 para da mi da...a za poker ni da sanjam :)))))) zamalo zenu da im ostavim tamo :))))) Quote GuerillaMethod | Loodilo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
p1lul1ca Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 blade, batali se tih visokoumnih poslova to nije za tebe. mrk1 i kal1, nisam znao da ste se ponovo aktivirali 8) i ja bih da mi igrac nije otisao u ameriku (mislim na macera) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts