beogrid.blade Posted January 14, 2007 Author Report Share Posted January 14, 2007 bice strpljenja malo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrk1 Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 omg blade opet se bakces sa tim stvarima :S:S ako si rekao da je u petak turnir mislim da je normalno da stavis info danas najkasnije sutra .. .da bi ljudi znali sta kako koliko gde :D tako da ... pozuri se! Quote Nije mi dobro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
< glorija > HeaveN Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 hajde hocemo turnir. mozes da napravis turnir kao u pancevu pozivni sa malim izmenama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 ma sisaj ga ti sa tim pozivnim turnirom nek lik lepo napravi veliki tur od 32 ekipe ... sta tvoja ekipa ce sigurno da ucestvuje na tom pozivnom turniru a ostale 50 ekipe koje hoce da ucestvuju a ne moze ko ih jebe ... mislim da bi ovaj lik sto organizuje trebao da napravi tur od 32 ekipe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 kojih 50 ekipa ? koje 32 ekipe... ne znam gde ti zivis ;) Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagerseN Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 naravno tur od 32 ekipe na 10 kompova jos da stavi winer i loser Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UNKNOWN TALIJAN Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 bash tako u Srbiji ako ima 10 ekipa koje da kazem igraju aktivno CS ... :DDDDDD Quote ....................................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
neutralni Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 Mi bi dosli, ako uopste bude tura... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavra Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 (edited) ma sisaj ga ti sa tim pozivnim turnirom nek lik lepo napravi veliki tur od 32 ekipe ... sta tvoja ekipa ce sigurno da ucestvuje na tom pozivnom turniru a ostale 50 ekipe koje hoce da ucestvuju a ne moze ko ih jebe ... mislim da bi ovaj lik sto organizuje trebao da napravi tur od 32 ekipe opusteno tomo,sta se lozis... a ne verujem da ima u celoj Srbiji 50-ekipa.... mnogo je 32 ekipa na 10 kompova,jos ako stavi winner i looser sto kaze bager,hahah blade ako ovaj put organizujes turnir,dogovori se sa gazdom da ne uzme sve pare ae poz...gl sa tur-om Edited January 15, 2007 by gavra Quote 1:37amAleksandar: i ja sam se zajubio ali sam popusio kurac :p 1:37amStefan e jbg :/ 1:37amAleksandar rsmo ::) ali nije bitnoooo :P 1:38amStefan opushteno, chekaj da milki raskine sa devojkom pa smuvaj njega 1:39amAleksandar hahahhahahhahahhahaa 1:39amStefan ALI ONAKO LAGANO nemoj puno da razmishljash samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 bash tako u Srbiji ako ima 10 ekipa koje da kazem igraju aktivno CS ... :DDDDDD jel mogu da znam makar jos 1 aktivnu osim glorije ako je ekipa aktivna to znaci da se ekipe smenjuju na 1-2 mestu da ih ima na turnirima i td da igraju i istom sastavu dugo i td a mislim da po tom pitanju samo smk moze da pridje gloriji dzaba meni sto idem na svaki turnir kad svaki put dodjemo drugih 5 ljudi :) Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
< glorija > HeaveN Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 ma sisaj ga ti sa tim pozivnim turnirom nek lik lepo napravi veliki tur od 32 ekipe ... sta tvoja ekipa ce sigurno da ucestvuje na tom pozivnom turniru a ostale 50 ekipe koje hoce da ucestvuju a ne moze ko ih jebe ... mislim da bi ovaj lik sto organizuje trebao da napravi tur od 32 ekipe pusti te tomu da napravi jedan dobar turnir kao u stara dobra vremena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 blade oces li ti napisati taj info ili sta? sta kao stavio topik turnir i to je to?! pa ako si vec stavljao topik mogao si info da napises o svemu o cemu se radi,kad,gde,kako,koliko itd a ne samo bice bice -_- Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
zigOne Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 blade oces li ti napisati taj info ili sta? sta kao stavio topik turnir i to je to?! pa ako si vec stavljao topik mogao si info da napises o svemu o cemu se radi,kad,gde,kako,koliko itd a ne samo bice bice -_- Stvarno...mogao bi da lepo stavish info.... Quote #Vir2aL @quakenet v2L TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 samo se setite kako je prosle godine bio napravljen turnir (isto ga je blade pravio) info dan pred tur :D a mechevi omg u 10 igram protiv pere u 17 protiv djure a u 23 protiv mitra(po grupama) pa ako prodjem igram sutra protiv mise u 14 ... pa je onda sweep malo popravio to Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
beogrid.blade Posted January 16, 2007 Author Report Share Posted January 16, 2007 napisacu 5 dana pred turnir a sad kad ce to da bude ne znam:Dverovatno ce biti za sledeci vikend Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zigOne Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 napisacu 5 dana pred turnir a sad kad ce to da bude ne znam:Dverovatno ce biti za sledeci vikend U sred ispitnog roka i taman na pocetak skole.... Quote #Vir2aL @quakenet v2L TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomaa Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 pustite tomu da napravi jedan dobar turnir kao u stara dobra vremena @ heaven : na kog tomu mislis? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neutralni Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 napisacu 5 dana pred turnir a sad kad ce to da bude ne znam:Dverovatno ce biti za sledeci vikendtoliko od turnira u petak ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 e crknite svi :D sto neko od vas ne organizuje tur ? svi kukate hocemo tur dajte organizujte :D nja njan ja ovako ga sigurno necete motivisati ........ sacekajte makar da prodje tur :D pa ga onda hejtujte :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HexeN Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 dosla bi jedna ekipa nas drugara koji nismo bili dugo na turniru... naravno ako ima mesta i ako bi nam termin odgovarao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loodilo! Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 burazere....jel se taj plan za turnir mesi ili sta?! pa ugledaj te se malo na draska....covek pozove,ekipe dodju,ispostuju termine...i za 2 dana svi srecni...a ti rodjace kao da wcg organizujes... aj objavi plan do do jula,da znam zbog mora... Quote GuerillaMethod | Loodilo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 hahahaha pure pwnage Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrk1 Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 ne znam sta da objavi kad turnirna netje biti ... valjda ste skapirali .. znam tu igraonicu i ne znam sto bi se iko cimao kad ne radi 5 kompova u liniji :S mislim sta da vam pricam pola vas je bilo koliko 2-3 puta?! znate kako je bilo i sta :S Quote Nije mi dobro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 burazere....jel se taj plan za turnir mesi ili sta?! pa ugledaj te se malo na draska....covek pozove,ekipe dodju,ispostuju termine...i za 2 dana svi srecni...a ti rodjace kao da wcg organizujes... aj objavi plan do do jula,da znam zbog mora... aplauz, nije da imam ista protiv decka, ali nisam se ovako smejao bar nedelju dana ne znam sta da objavi kad turnirna netje biti ... valjda ste skapirali .. znam tu igraonicu i ne znam sto bi se iko cimao kad ne radi 5 kompova u liniji :S mislim sta da vam pricam pola vas je bilo koliko 2-3 puta?! znate kako je bilo i sta :S opsti obicaj cs scene je da se takve stvari izmedju 2 turnira zaborave :) Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loodilo! Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 (edited) bjeeeeeliiiiiiiii deeee si breeeeeeee covece ti kao u zamlju da si propao :)))) jel te dushmani po drumovima ganjaju !??! :))))) aj posalji mi mob na pm posto sam menjao karticu pa nemam a dultov telefon nema displej :)))))))) Edited January 23, 2007 by Loodilo! Quote GuerillaMethod | Loodilo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts