Wulfgar Posted January 9, 2007 Report Share Posted January 9, 2007 Link - skrolajte do Sawyer-ovog post-a Linak 2 omg odakle dolaze?! Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 o_0 dobro ime za topic btw :D Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 pa dobro, puno srece mu zelim... mozda je bolje da je nashao ekipu da radi pravu igru... Quote    Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted January 10, 2007 Author Report Share Posted January 10, 2007 Meni se chini da neko ne klikce na onaj drugi link i da nije chitao post-ove posle onog prvog. ;) Izvinjavam se ako greshim. Ljudi, jebote... "The Black Hound" aka BG3: The Black Hound aka Jefferson. Mis'im, da me Sawyer nije toliko razocharao sa NWN2 (da, znam da nije bio tu od pochetka, boli me kurac), ja bih sad vikao na terasi. Ili tako neshto. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 koliko ja kapiram to radi on sam? skeptichan sam... sta on ima toliko genijalnog iza sebe? icewind dale 2? meh... pre toga je imao ne bash znachajne role... skeptichan sam :) sta sad, imam puno pravo da budem takav Quote    Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted January 11, 2007 Author Report Share Posted January 11, 2007 Ok Dzidzi, recimo da od tebe nisam bash ni ochekivao salve uzbudjenja... ali opet, upoznat si sa razvojem TBH-a. Znash da je vishe od pola igre bilo gotovo. Znash da su za nju planirane neke zanimljive stvari koje dotad nisu bile vidjene. Da je Foletto (u onom intervjuu koji si ti ovde linkovao) rekao kako bi prevazishla sve shto je BIS do tada radio. Skeptichan sam i ja bahato, ali koliko god se trudio prosto ne mogu da blokiram nadu da ce neshto shto sam zarko zeleo da igram, a shto nam zbog Hervove beskrajne mudrosti uskraceno, ipak ugledati svetlost dana. I da ce mozda i valjati. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 Cudno da G! nije pomenuo da je skeptican ^^ Cudno da G! nije pomenuo da je skeptican ^^ Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 dobro bre, ajde sad kresnite shibicu za lomachu :P toliko puta sam se smorio sa ovim rpg naslovima i deshavanjima da se ne uzbudjujem previse... ako ikad zavrshi svoj projekat odigracu ga vrlo rado... ako budem ziv... ja sam se vazdan lozio na jeffersona, skidao i kachio kojesta, chak i desktope developera na kojem se vide neke screenshotke iz igre... imam to negde na hardu jos... ta igra je bila vishe nego na polovini, i sad to treba sam sawyer da prebaci u nwn2 i dovrsi? ambiciozno... toga se i plasim :) Quote    Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted January 11, 2007 Author Report Share Posted January 11, 2007 Pa jebem li ga, ipak je on bio lead na projektu... Ko je sposobniji i prozvaniji da ga zavrshi sem njega? Josh jedna stvar koja mu ide u prilog je to shto ce ga pustiti u promet kao free modul, shto znachi da WotC moze da gurne svoj guidelines sebi u dupe i zadrzi ga tamo. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted February 15, 2007 Author Report Share Posted February 15, 2007 Ovaj topic ne sme umreti tako lako. Gamebanshee intervju sa Sawyer-om. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts