Jump to content

Svrsh...

Wulfgar

Recommended Posts

Meni se chini da neko ne klikce na onaj drugi link i da nije chitao post-ove posle onog prvog. ;) Izvinjavam se ako greshim.

Ljudi, jebote... "The Black Hound" aka BG3: The Black Hound aka Jefferson.

Mis'im, da me Sawyer nije toliko razocharao sa NWN2 (da, znam da nije bio tu od pochetka, boli me kurac), ja bih sad vikao na terasi. Ili tako neshto.

Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika.

Pr0 wifebeaters know.

Never give up. Never give in.

Ok Dzidzi, recimo da od tebe nisam bash ni ochekivao salve uzbudjenja... ali opet, upoznat si sa razvojem TBH-a. Znash da je vishe od pola igre bilo gotovo. Znash da su za nju planirane neke zanimljive stvari koje dotad nisu bile vidjene. Da je Foletto (u onom intervjuu koji si ti ovde linkovao) rekao kako bi prevazishla sve shto je BIS do tada radio.

Skeptichan sam i ja bahato, ali koliko god se trudio prosto ne mogu da blokiram nadu da ce neshto shto sam zarko zeleo da igram, a shto nam zbog Hervove beskrajne mudrosti uskraceno, ipak ugledati svetlost dana. I da ce mozda i valjati.

Pr0 wifebeaters know.

dobro bre, ajde sad kresnite shibicu za lomachu :P

toliko puta sam se smorio sa ovim rpg naslovima i deshavanjima da se ne uzbudjujem previse... ako ikad zavrshi svoj projekat odigracu ga vrlo rado... ako budem ziv...

ja sam se vazdan lozio na jeffersona, skidao i kachio kojesta, chak i desktope developera na kojem se vide neke screenshotke iz igre... imam to negde na hardu jos... ta igra je bila vishe nego na polovini, i sad to treba sam sawyer da prebaci u nwn2 i dovrsi? ambiciozno... toga se i plasim :)

fallout_table.gif

Pa jebem li ga, ipak je on bio lead na projektu... Ko je sposobniji i prozvaniji da ga zavrshi sem njega?

Josh jedna stvar koja mu ide u prilog je to shto ce ga pustiti u promet kao free modul, shto znachi da WotC moze da gurne svoj guidelines sebi u dupe i zadrzi ga tamo.

Pr0 wifebeaters know.

• 1 month later...