Jump to content

Zagonetka iz "Umri mu

Recommended Posts

Kole, primetitju da moderisanje MMORPG podforuma ostavlja trajne posledice na tvoj krhki mentalni sustav. Nije sramota otitji kod psihijatra. (hint: ja sam govorio samo o kul, a ne i o seksi, a chak i da jesam ne vidim shta je tu problem? jedino ako ti nije krivo shto ne bi stigao ni do pretposlednjeg mesta na globalnim listama tog tipa ;> )

Inache, svaka chast Brusu, verovatno ide u top 3, ali #1 je #1... E da, drugi je dr. Henri Dzhons senior, aka Daniel Dravot, aka prvi BondDzhejmsBond... :)

FushiSigb.thumb.jpg.f75f13b0202c1af84974

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

hvala stijo, chovek mozhe uvek da s eosloni na tebe =o)

also, mogao bih se zahunuti da su i bole i lex koristili termin sexy pre mene, sad ako su editovali zabole me, a da kvotujem kad ispaljujem mrzi me...itd itd...a ti chobane sto ne znash ko je avery brooks idi u cosak srami se

Clnikiboy, objasni se molim te jer te nisam skapirao =o)

mislim jel si osetio potrebu da postujesh samo zato sto me volish ili mislish da zato sto se nekolicina ljudi slozhila sa tvojom neinformisanoshtjiu da is u pravu...ou nou nou nou mr. miloshevitj...=o)