~JungleBoY~ Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 Pa igr'o sam i ja nekad valjda, al da ne kakim, mozda si i u pravu, sve je moguce :) Al' odavde gledano, ne izgleda nista posebno, cak i fata izvaljuje bolje fore Al najbolje da pitamo zeroxa, kao jedinog pravog rehabilitovanog choveka od wara, ako je i njemu smesno, onda jbg eto pogresio sam, javno cu se izviniti grinu i kupiti mu novi noz Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 Bash zato shto ne igrash, ne izgleda ti zanimljivo. Govedo je lepo objasnio, bash tako izgleda pricha sa Rusom retardom kad ti upadne na ladderu, zato je i smeshno. Zerox, rehabilitovan? Toliko o tome koliko pratish Btw, nisam bash siguran, ali Zerox je medju prvima furao tu RUSAMGNUB prichu. Tako da, greshish, ovaj, silno greshish sine. Swiss army knife plz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 Koji si ti intelekt :) P.S. Samo skakavac dolazi u obzir, zajebana su vremena P.P.S. Ima da napisem knjigu o ovome "Cekajuci Zeroxa" Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 Papak si Jungle, fora je u tome sto masa rusa koji znaju samo da masuju wyverne i hexom ti udaraju desnim klikom po heroju, dolaze i posle izgubljene partije vicu "pizdec noob lalala".Pritom kad krece partija napisu "me russ??", obavezno sa 2 upitnika jer su idioti, i posle ti se kao ne smuci 1 ista scena koja se ponavlja iz partije u partiju, iz dana u dan...Onda krenes da pravis salu od toga i bude ti smesno,sto zapravo i jeste onom ko kapira foru a ne nekom random liku koji to sve posmatra i kaze "koji ste kreteni cemu se smejete".Takvima predlazem da se informisu pre nego sto odvale komentar :) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 Kome ti papak, papku debeli :)) Pa nisam rekao da ste kreteni, taman posla, samo da ste zagoreli :) Jebes takve fore koje vam diktiraju glupi ljudi :) I nisam rekao da je losa forica, uvek je gotivno podjebavati druge :) Samo kad to kulminira i postane glavna atrakcija, onda sta reci :) Lele al se ja zaduzujem, trebam hajliju pljedzu, sad zelenom skakavac...mora iscimam djoleta da me nauci da igram, odakle mi novci :) Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 Vladicu bih pre razumeo... n/c :) Nisi skapirao poentu papku :D Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 Ma razumem sta oces da kazes, al' uzelo je to previse maha :) Ne valja kad neke budale tol'ko uticu na vas :) A mozda sam i glup, sta sad Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 Evo upravo sam se informisao... Odjedanput mi je postalo URNEBESNO smesno... Quote retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 A mozda sam i glup, sta sad Moze i skakavac ae, ali neki kvalitetniji, ko shto ti kazesh, zajebana su vremena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 Evo upravo sam se informisao... Odjedanput mi je postalo URNEBESNO smesno... ok tebi nije, mi smo primitivci i nama jeste Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts