Mare-SOMBOR Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 (edited) di zanimljivo.. kow3 ce ih oprat , dna,koreanci,hacker..jedino ako ghost uradi nesto , 3:1 max Edited January 22, 2007 by xLo.MaRe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 (edited) InFxLoSKfntcWEWEEUmouzsrsspc4KmTwwNvverGe.Mare has spoken! Btw, Korejanci ne igraju, ali svejedno ce biti zajebano. Edited January 22, 2007 by Green Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 Ghost je dobio hackera u wc3l qualiju, a ako se pogodi zaba vs DNA na TR mozda i tu nesto uspemo.. Svejedno ni humani nasi nisu losi pa mozda i oni naprave neko iznenadjen je. 2v2 naravno zaba i ja prebijamo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyoshi Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 Razlika izmedju pesimiste i optimiste u ratu? Pesimista vice izginucemo izginucemo a optimista ocemo ocemo :P I kow3 su ljudi nisu roboti :) Sventra igra dobro! Quote Grender(:P): Vidi one tamo sorserke, kakav ona build order ima, za njih ne treba patch rade sve same. www.head-hunters.co.nr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 oanj fivestar il tako nesto je igrao u tgl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 A ovo je TFL i doveli su jos mercova Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 e Mare, kad budemo prichali o venthacku, maphacku, kupovini wc3l slota, i tvom kicku iz inf-a, javi se slobodno, do tad nemoj da ostavljash komentare plz @Nece nas unishtiti, favoriti su, a od proslog puta smo mi vishe napredovali, pobeda nije nemoguca. A lajnap cu naravno da napravim neki sabijachki, ko i uvek Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 e Mare, kad budemo prichali o venthacku, maphacku, kupovini wc3l slota, i tvom kicku iz inf-a, javi se slobodno, do tad nemoj da ostavljash komentare plz @Nece nas unishtiti, favoriti su, a od proslog puta smo mi vishe napredovali, pobeda nije nemoguca. A lajnap cu naravno da napravim neki sabijachki, ko i uvek Sto se ljutis na decka... mozda je veci od tebe? Heh a sta mislis da menjas za lineup... imas 5 igracha za 1v1 ( sem goveda za 2v2 ). Stvarno milion opcija.. Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 ne ljutim se, samo me ne zanima njegovo mishljenje. A to neukom oku tako izgleda, imamo mi vishe igracha, samo chuvamo dzokere Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 jao pazi kicku , onaj angel me juce pitao dal ocu da organizujem neki cw.. i ja nisam moje misljenje davao tebi nego ovom kyoshiuju koji je zapoceo temu cube vs kow3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 bravo, samo nastavi! A sad zaobidji ovaj forum, i postovanje. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 Tooo bre reci mu sta on tebi A znam ko je taj dzoker btw al necu da kazem. HINT: daj jos dok te ide... ? Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 (edited) A to neukom oku tako izgleda, imamo mi vishe igracha, samo chuvamo dzokere Kad si rekao da treba da dodjem na Bnet?? Edited January 23, 2007 by Green Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 shto je najgore, i moraces da dodjesh na bnet Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 Smor ._. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 GRM FTW! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 GrM MVP! Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 jebi ga, izgleda da ghostu ne ide protiv orca :) iako mislim da je lepo odigrao.. los host = tesko kontrolisanje onih samoubica kad se zalete sto je jedan od faktora koji je odlucio partiju :/ bio sam iza njega dok je igrao i u tim odlucujucim trenucima on odradi sve ali ne moze da postigne zbog hosta, npr prebacivanje staffova sa heroja na heroj i onda klik na heroja ali on ipak umre.. bzvz.. realno odlucilo je sto je puko mk-a bzvz i posle pala jos gore al' sta je tu je, lepo je madjar odigrao, sve u svemu gg, lepe partije. Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 jebga, prvu je lepo odigrao, SV nema leba ni ako si mnogo bolji, chista orkovska mapa,a Echo jebga.. Nije nam juche bio dan, bice bolje. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted January 25, 2007 Author Report Share Posted January 25, 2007 gl cube iako tesko da mozete sada nesto vs kow3 prodjite kroz luzer barem ;p teh danas 1-4 vs kow3-a njihova postava bila ( kemper, dna, sdmk, hacker ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 ae daj lineupove i rezove posto na Coldu nemaju Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 kemper vs porky 2:1 sdmk vs mile 0:2 dna vs prime 2:1 hacker vs miza 2:0 ili 2:1, ne znam 2on2 isto tako ne znam Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted January 26, 2007 Author Report Share Posted January 26, 2007 kemper vs porky 2:1 sdmk vs mile 0:2 dna vs prime 2:1 hacker vs miza 2:0 dna & sdmk 2:0 wolfy & prime Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 WTF koji bre Mile???? Onaj shto je u penziji ( ala Zerox )? hahahaha Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 Mile ne moze bez wara :) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts