Bullseye_So Posted January 7, 2007 Author Report Share Posted January 7, 2007 Xeon je lik koji stalno menja svoj lineup... moras biti prorok da pogodis gde ce mu ko igrati realno, pogledajte lineupove sa NCL-a, WC3L-a ... jebeno se nista ne poklapa svaki mec, svi takoreci mu mogu igrati sve mape, al svaki cw je sujin igrao na jebem TM-u (wc3l i ncl), i onda vs nas ode na EI ( gde smo ocekivali lose-a ) a lose otisao na TM... eto pogodili smo Bone da igra LT... al kada smo izgubili 2 solo mape isli smo 2v2 posto je ionako bilo gotovo, 2v2 prebijaju :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 pa sad, Lose je uvek igrao SV kad je SV bio u map poolu, a ako ga nema, onda igra neshto drugo. Protiv nas je igrao EI, pa TR itd.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZuX Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 (edited) moram da priznam da nikad nisam shvatao kakve veze biranje mapa za odredjene igrace? kakve veze ima koja je mapa ako ti dobro igras npr sa humanima? mozda ja nisam dovoljan skill-er :P da shvatim poentu? ako znas creepove na mapu,ako imas dobar creep route i sl onda je to to ? Edited January 7, 2007 by ZuX Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 pa nije isto human elf lt i human elf tm,tr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 moram da priznam da nikad nisam shvatao kakve veze biranje mapa za odredjene igrace? kakve veze ima koja je mapa ako ti dobro igras npr sa humanima? mozda ja nisam dovoljan skill-er :P da shvatim poentu? ako znas creepove na mapu,ako imas dobar creep route i sl onda je to to ? sam si sebi odgovorio, nisi dovoljan skiller Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 ako znas creepove na mapu mislim da je to... Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
misaking[X] Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 ^ a sta jos moze da ima hm? Quote Dr.Mr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 cube 3-1 four Zaba 2-0 Teen Ghost 2-0 Aftersh0k Mass 1-2 Bringer Zaba/HowWeDo 2-0 Teen/Dus7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 zaba zadnja 4 cw-a 10-0.. frog on fire (dimljeni zablji bataci ) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
misaking[X] Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 Zhaba sabija sve sem turnira :) Quote Dr.Mr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 GG! Kjub on fire! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted January 13, 2007 Author Report Share Posted January 13, 2007 btw teh sabio Cold ligu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 #carepolice #carebear Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 Gledao sam partiju ghost vs aftershock na planderu i ne mogu da verujem kako je lik bezveze izgubio a realno je imao ghosta... Druga isti trip... Lik je u znatnoj prednosti sa techom i tu prednost ne zna da iskoristi... Jebiga "Iskustvo i Energija" :))))))))))))) (zaokruzhite 11 za PUPS) Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 jebo prednost realno kad ghost mikruje bolje nego vecina igracha. Ja sam znao da ce da dobije, iako je lik imao i po 30 pop vishe, nije sve u massu, ima neshto i u skillu Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 Reche Highl1... Ko o chemu, kurva o poshtenju :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misaking[X] Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 govedo nemoj da saljemo nindze... Biti iznindzovan nije lepo! Quote Dr.Mr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 Dzabe, nindze ne rade za srpsku novu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 jebo prednost realno kad ghost mikruje bolje nego vecina igracha. Ja sam znao da ce da dobije, iako je lik imao i po 30 pop vishe, nije sve u massu, ima neshto i u skillu realno, aclick sa tenkovima i banishboltlight po herojima, skill i mirko ;)) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 pa naravno, to ti kazem sine :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 Sve ce biti u redu dok govedo navija za nas, samo da nas on ne napusti Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 Bravo Zabo, sve polako shvatas :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 Bravo Zabo, sve polako shvatas :] Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 realno, aclick sa tenkovima i banishboltlight po herojima, skill i mirko ;)) iskrenost vrlina Zabo stvarno svaka ti dala, lepo igras bez zajebancije GJ. Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyoshi Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 Qualifier Round 4 Matches: cube vs Kow3 Ovo ce da bude veoma zanimljivo :P Go Go Go Cube! Quote Grender(:P): Vidi one tamo sorserke, kakav ona build order ima, za njih ne treba patch rade sve same. www.head-hunters.co.nr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts