Jump to content

Petarde...

Recommended Posts

• Replies 154
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ana ffs...

a naravno drobilicom... is there any other tool suitable for the task ?

;]

KO JE ANA JEBOTE

MA NE MORASH DA DROBISH, IMASH OSMI PUTNIK2, KHM:

"MOTORNA TESTERA, U KITCHZMU SE ZARIVA, KRV SHIKLJA, NE VIDIM NISTA" OOLOLLOL

nego, zasto vi metalci svi izgledate isto?

Nije bitno da je velik, bitno je da je lep...

Scena na ulici:

-Lik baca petardu u kontish i neka mala kuca pored poce da trci ko ludo.I samo se cuje glas zene iz solitera:"Pizda ti materina sta bacas to,traumiras mi kuce pa posle sere po stanu ko nenormalno".:)))ja u komu:)

[roflmao]

@topic

Bacao sam petarde kad sam bio mladji, sad ne, nije mi vishe zanimljivo...

Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete.

obicna petarda (pirate klasse II):)) kad ti pune u ruci(naravno kad drzis za dno, gde nema baruta) apsolutno ne izaziva nikakve side-effects osim sto ti prsti bride jedno 2 minuta.ako si idiot da drzis dinamitaru u ruci-ostani bez prstiju, sta da ti kazem.

inace sam se frapirao bukvalno kad sam cuo da je kutija 100 dinara=1.25e.pre su kutije bile po 30 maraka(kad sam ja bacao)sto bi bilo 15e.to je lose, jer realno 98% dece od 8 godina moze da ustedi 100 din i da se na neki nacin ozledi.

takodje pizdim od idiotluka kod dece,bacio sam na hiljade petardi i nikada mi nije palo na pamet da bacim nekome u kapuljacu ili na terasu ili slicno, sto je redovna pojava danas.

i ja sam za to da se sklone cigani sa ulica koji prodaju svu tu pirateriju za budjzasto,ali budimo realni-to je nemoguce.

a uveo bi neki cenzus pola sto se tice jacine petardi, i to bi besno sprovodio i kaznjavao sve prestupnike.bukvalno.navatas cigu koji je prodao dinamitaru detetu od 10 godina i zatvoris ga na 5 godina.znaci malo dete-mala petarda, veliko dete-velika petarda.

i glupo je pricati da se deci ukinu petarde.

eto

http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457

b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?"

mare:"glupa je ko kugla ispod kauca"

generalno, ne volim petarde, sreca pa ne zivim u beogradu(TO JE JEDINI POZITIVNI ASPEKAT TOGA >.<) pa to kod mene traje krace, ali opet, nervira. jedno je voleti buku(mislim, koji je drugi razlog da neko voli tehno dok je trezan a narodnjake dok je pijan? :D) a drugo je biti opsednut iscimavanjem ljudi koji ne ocekuju da im petarda pukne pod nogama...

takodje pizdim od idiotluka kod dece,bacio sam na hiljade petardi i nikada mi nije palo na pamet da bacim nekome u kapuljacu ili na terasu ili slicno, sto je redovna pojava danas.

i ja sam za to da se sklone cigani sa ulica koji prodaju svu tu pirateriju za budjzasto,ali budimo realni-to je nemoguce.

a uveo bi neki cenzus pola sto se tice jacine petardi, i to bi besno sprovodio i kaznjavao sve prestupnike.bukvalno.navatas cigu koji je prodao dinamitaru detetu od 10 godina i zatvoris ga na 5 godina.znaci malo dete-mala petarda, veliko dete-velika petarda.

idiotluk danasnje dece je nesto sa cime se zivi. ali jedno je biti idiot, drugo je biti pakostan.

ne prodaju samo cigani petarde.

ne kaznjavaju se ni oni koji svercuju po celu godinu, da li zaista ocekujes da kazne one koji su tu samo oko nove godine? :D

Edited by L'Italiano

@igi Analogija ti je skroz troo... =) Ajde sad svi da ne peremo noge zbog sushe u Indiji...

@SxMchn

Nije bitno kolika je petarda i kojoj klasi pripada ako ti je neko ubaci u kapuljachu ili jaknu. Svejedno je strashno.

I da, treba navatati coveka (ne cigu, nisu svi cigani prestupnici, rasisto [boom2] ) koji proda i najmanju petardu detetu, ne samo dinamitaru, jer je to protiv zakona. I na samim petardama tako pishe. A da ne pominjemo da je velika verovatnoca da je svoj toj pirotehnichkoj opremi uveliko proshao rok trajanja pa je zato tako uzhasno jeftina...

Edited by Tauruss

KO JE ANA JEBOTE

MA NE MORASH DA DROBISH, IMASH OSMI PUTNIK2, KHM:

"MOTORNA TESTERA, U KITCHZMU SE ZARIVA, KRV SHIKLJA, NE VIDIM NISTA" OOLOLLOL

nego, zasto vi metalci svi izgledate isto?

Kapiram da imas na ignore listi osobu koja je spomenula Anu Stanic..

OSMI PUTNIK DVAAAAAAAA >:]

1336¼

Kapiram da imas na ignore listi osobu koja je spomenula Anu Stanic..

OSMI PUTNIK DVAAAAAAAA >:]

ne, zapravo ja slusham narodnjake kada udare emocije od piva ;)))

a ovako, neki komercijalni rok i alternativu, 8 putnik mi je doneo neki ortak, smeshni su ;)

"Teksaske pantalone, kineski sat, HEVI METALAC, HEVI METALAC!" [roflmao]

1.cigu sam upotrebio bezveze,naravno da ne prodaju samo oni petarde i nisam rasista.ja gotivim cigane

2.klasse II je upotrebljeno radi fore, cemu pametovanje da je strasno kad ti ubace u kapuljacu.to uopste nije bilo u tom kontekstu.

petarde rulaju

http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457

b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?"

mare:"glupa je ko kugla ispod kauca"

shteta shto ja nisam imao mtv kada sam stvarao svoj muzicki ukus :(

ja samo ne znam sta fali hajvsima, nirvani, cranberijsima, igiju, stroksima i ostaloj ivegotemohair ekipi ;)

to je kao kad bi sad rekao, depache mode je komercijala netju da ga slusham, a likovi sabijaju ziku ;)

Ajde sad svi da ne peremo noge zbog sushe u Indiji...

sve, sve, ali 'de nadje sushu u indiji? :D

shteta shto ja nisam imao mtv kada sam stvarao svoj muzicki ukus :(

ja samo ne znam sta fali hajvsima, nirvani, cranberijsima, igiju, stroksima i ostaloj ivegotemohair ekipi ;)

to je kao kad bi sad rekao, depache mode je komercijala netju da ga slusham, a likovi sabijaju ziku ;)

ja sam srecan sto sam svoj deciji muzicki neukus(a la roditelji&raka eshinger utd.) pretvorio u pristojan ukus.

Edited by L'Italiano