Jump to content

userbar i signa...

ch1zra

Recommended Posts

pokušaj sam da nađeš odgovor, pošto je postovan u vidu zvaničnog obaveštenja od admina. ako ne uspeš, javi da ti pomognem. sada sam previše stondiran, i pitanje je kada ću se razmrdati, tako da sve zavisi od toga koliko brzo želiš tu novu signu.

mada je prevelika i po kilobajtima pa ćeš i to morati da rešiš nekako.

pa pazi, jedino sto me baguje, je sto je ovo kolko ja kontam userbar standardnih dimenzija, znaci... fuck, skinuo sam slike sa ubanimator.com :]

tako da mi nije jasno, zasto, ako su to neke standardne dimenzije, postoji ogranicenje na forumu.

kako ja gledam na to, ako svi ostali (90%) forumi podrzavaju te dimenzije, sto ne bi i rur...

a sto se tice bajtaze, oba su oko 70-80k, tako da bi ja stavio samo jedan od njih. sto se tog dela pravila tice, to je skroz ok...

\\edit\\

eprl6.png

izvod iz pravilnika (kako ovo profi zvuci, a?):

1. Maksimalna dozvoljena velic(ina avatara i signature (u zbiru) iznosi 100 kilobajta. Avatar ne sme biti vec'i od 90x90 piksela (preporuc(ena velic(ina je 80x80), dok signatura ne sme biti vec'a od 400 x 100 ili 200 x 200 piksela. Tekstualna signatura ne sme biti vec'a od 4 reda normalnog teksta odnosno jedan red teksta velikog formata. U sluc(aju kr
Edited by ch1zra

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.