ch1zra Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 elem, kad ocu da stavim standardni userbar u signu, izbacuje mi da je too wide. jel to odradjeno namerno, tj jel ostaje tako, ili je podlozno promenama ?? :) Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 1. Maksimalna dozvoljena veličina avatara i signature (u zbiru) iznosi 100 kilobajta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 1, 2007 Author Report Share Posted January 1, 2007 ne bajtaza, nego gabariti :) ja bi koristio samo jednu npr, ali gabariti jebu :) Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 pokušaj sam da nađeš odgovor, pošto je postovan u vidu zvaničnog obaveštenja od admina. ako ne uspeš, javi da ti pomognem. sada sam previše stondiran, i pitanje je kada ću se razmrdati, tako da sve zavisi od toga koliko brzo želiš tu novu signu. mada je prevelika i po kilobajtima pa ćeš i to morati da rešiš nekako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 I ftw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 uf, ovo gore izgleda kao žešći hejt, izvinjavam se. iz nekog razloga delujem sarkastično iako to nije slučaj. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 2, 2007 Author Report Share Posted January 2, 2007 (edited) pa pazi, jedino sto me baguje, je sto je ovo kolko ja kontam userbar standardnih dimenzija, znaci... fuck, skinuo sam slike sa ubanimator.com :] tako da mi nije jasno, zasto, ako su to neke standardne dimenzije, postoji ogranicenje na forumu. kako ja gledam na to, ako svi ostali (90%) forumi podrzavaju te dimenzije, sto ne bi i rur... a sto se tice bajtaze, oba su oko 70-80k, tako da bi ja stavio samo jedan od njih. sto se tog dela pravila tice, to je skroz ok... \\edit\\ izvod iz pravilnika (kako ovo profi zvuci, a?): 1. Maksimalna dozvoljena velic(ina avatara i signature (u zbiru) iznosi 100 kilobajta. Avatar ne sme biti vec'i od 90x90 piksela (preporuc(ena velic(ina je 80x80), dok signatura ne sme biti vec'a od 400 x 100 ili 200 x 200 piksela. Tekstualna signatura ne sme biti vec'a od 4 reda normalnog teksta odnosno jedan red teksta velikog formata. U sluc(aju kr Edited January 2, 2007 by ch1zra Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=39227 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 uf, ovo gore izgleda kao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 a ne, tebe stvarno hejtujem. :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 2, 2007 Author Report Share Posted January 2, 2007 bloody hell... a moji lepi gif formata userbarovi... sve je to zavera... a da stoji erika badu umesto priesta i maidena, moglo bi, siguran sam ae videcu da izmajmunisem nesto u gif editoru... thanx :) Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 a ne, tebe stvarno hejtujem. :* Ba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts