iguana Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 znam ja koga ste videli, al necu da kazem, nije fora, a i milivoje mi dodje chlan porodice ne rise da je ona plava riba, tvoja famozna sestra koja je na listi bozicnih zelja polovini foruma? I od svih frajera izabrala bash vocka.... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 ne ne, milivoje mi dodje shurak, a Vocko je bio samo vozach u toj epizodi Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts