Jump to content

Obesishe Sadama

Paja

Recommended Posts

Naravno Jetset, mi kao prvo ne znamo puno o Sadamu, od koga saznajem od medija koji su placeni direktno iz Amerike, gledao sam jedan dokumentarac gde su ljudi govorili da je za vreme tog Sadama bilo mnogo bolje nego sad, inace za taj slucaj za koji su mu sudili su amerikanci dali zeleno svetlo isti slucaj kao i sa Slobom, da su stvarno zeleli stabilnost u regionu ne bi ni dali da se tamo rat odrzi nego su huskali sve strane na rat a onda uleteli kao da mire stvari...

Nisu to nikakve teorije zavere vec realnost koja se dogadja, cak su i Rimljani raditi iste stvari, dividi et impera sistem, to isto rade i tamo, huskaju isti narod da se kolje medjusobno a oni ratom prave mir.

SCJP.png

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

јбг, сада су им остали још само Чавез и Фидел, мада Фидел неће још дуго, тако да им је листа све мања... шта ће USA да ради када остане без противника, питање је сад.

izvini molim te,sta ne do kraja? eno ti na youtubeu 5 snimaka do kraja.u stvari zavisi sta ti podrazumevas pod "krajem"...za mene je prilicno kraj kad on visi sa polomljenim vratom.

http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457

b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?"

mare:"glupa je ko kugla ispod kauca"