VoOdoO_MaN Posted December 25, 2006 Report Share Posted December 25, 2006 Enjoy! http://files.myopera.com/voodoo_man/Replays/GP%20replays.rar Ima do jaja partija. Obavezno pogledajte Grinder vs VoOdoO_MaN on Terenas Stand (zna Grinder o chemu pricham ) Bacite neki komentar. P.S. Finale nemojte da gledate. Ubio me je Ghost u pojam posle one prve partije Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted December 25, 2006 Report Share Posted December 25, 2006 (edited) Bolje da je uvod bio tipa "DJ VoOdoO_MaN presents" ili tako nesto :) Bolje partije sto sam ja gledao/igrao: -Grinder vs Zaba (LT) -Zaba vs Ghost (Echo) ne verujem da je ghost dobio ono... -HowWeDo vs Yuri (TS) imbalans :D Edit: ima sigurno jos brdo dobrih partija ali ove tri su one sto sam ja video Edited December 25, 2006 by HowWeDo100 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyoshi Posted December 25, 2006 Report Share Posted December 25, 2006 Hvala VoOdoO_MaNe! Quote Grender(:P): Vidi one tamo sorserke, kakav ona build order ima, za njih ne treba patch rade sve same. www.head-hunters.co.nr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 Enjoy! http://files.myopera.com/voodoo_man/Replays/GP%20replays.rar Ima do jaja partija. Obavezno pogledajte Grinder vs VoOdoO_MaN on Terenas Stand (zna Grinder o chemu pricham ) Komentar na partiju: stvarno ipak moze da se spava otvorenih ociju? Ma bre najveci mi je bedak vs Gosta - da sam obadve partije isao na gryphone ( a ne sorserke koje mi ih je denyovao sa mortarima ) bila bi druga pricha. Nijh sam masovo zbog jebene psihicke barijere od njegovog MK-a da imam invisibility od sorounda i znam da on maltene nikad ne pravi brakere. Mogao sam mnogo bolje. Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 (edited) cry me a river.. build a fucking bridge and get over it.. Edited December 26, 2006 by Formless~ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
boku Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 Bolje da je uvod bio tipa "DJ VoOdoO_MaN presents" ili tako nesto :) Bolje partije sto sam ja gledao/igrao: -Grinder vs Zaba (LT) -Zaba vs Ghost (Echo) ne verujem da je ghost dobio ono... -HowWeDo vs Yuri (TS) imbalans :D Edit: ima sigurno jos brdo dobrih partija ali ove tri su one sto sam ja video True :D tu sam svim elfovima dokazao koliko su imba vs orca! (ima i jedan replay vs GospodaraIgre(orc)). btw. sad sam odgledao par repova... hmmm i nisam toliko losh na LAN-u :D jer nam je NET KA*INA ! Quote I know i can! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 Elf = ocajna rasa,gogo offtopic Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksi Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 Tnx dude , ghost = imBa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts