Mare Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 pejo tamo od uskrsa 100% Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 ^inace salio sam se :O managere de si ? :( Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 23, 2007 Author Report Share Posted January 23, 2007 evo me, imam sutra ispit, a posle toga sam slobodan u pronalazenju termina. sutra vam ostavljam post sa tacnim terminom. racunajte na fudbal ovaj vikend. pozdrav :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 (edited) Good Luck na ispitu Svraticu najverovatnije danas do kolosa da vidim za termine Edited January 23, 2007 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 Umri glupi topice :)))))) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 care :)) IGRAMO GRUJA I JA I KO HOCE JOS SA NAMA Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 igrali bi weasel i ja 2-2 vs vas ali nazalost mi smo vec dogovorili za 1-1 balon :) Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 STO SI IM REKO :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 WIZLO PICHKO A MENI SI REKAO DA NE MOZEMO DA OTERAMO KINEZE SA TVOG TERENA?:(( Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 WIZLO PICHKO A MENI SI REKAO DA NE MOZEMO DA OTERAMO KINEZE SA TVOG TERENA?:(( U petak uvece dolazim kod draska, dodji tamo i ponesi loptu da ti objasnim neke stvari :)) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 pitaj Draska kako igram fudbal:))) Imao sam jednom termin posle njih:))) Ali njihov fudbal je najbolji,ekipa iz igraone :)) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 WIZLO PICHKO A MENI SI REKAO DA NE MOZEMO DA OTERAMO KINEZE SA TVOG TERENA?:(( OLOLO KINEZI U BALONU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 NE NEGO KINEZI NA TERENU IZA TVOJE ZGRADE :((( Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 ALI EYEL JE REKO ZA BALON I NIJE TEREN IZA MOJE ZGRADE NEGO ISPRED NIKO NESME DA IGRA FUDBAL MENI IZA LEDJA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 :))) jebote, kako mi se igra fudbal! ako menadzer ispali, idemo da ga povredimo :) Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 da mu sjebemo i drugu nogu ^_^ Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 i da postujemo dobre fore po njemu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 I`m still in. Samo vas gledam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 25, 2007 Author Report Share Posted January 25, 2007 (edited) jebo vas manager!!! joj sto mi je dragoooo... zvao sam danas, ima samo termini od ponoci, a verujem da se to nikome ne svidja. rekla zena da zovem i da budem uporan, zato sto ima ljudi koji otkazu termin pa neko moze da uskoci. aj ako neko ima neki drugi stek-balon u rukavu da se sada izjasni... a kada ste mentoli, a vec smo mogli da imamo siguran termin da ste hteli onda kada sam se prvi put iscimao... da mu sjebemo i drugu nogu ^_^ inace sjebana mi je bila ruka... Edited January 25, 2007 by manager Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 Ja sam hteo josh onda :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 (edited) Najmanji problem naci balon a veci je sto neko nemoze dana x neko moze dana y al ne u toliko sati ... Edited January 25, 2007 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 meni vise odgovara posle ponoci nego preko dana:))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 Grujo sta radis danju kad nocu ucis,igras fudbal... Znam da jebes ali osim toga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 subota ili nedelja posle 13 h i meni odgovara..... Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 Grujo sta radis danju kad nocu ucis,igras fudbal... Znam da jebes ali osim toga brate ja ucim retko :((( Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts