manager Posted December 25, 2006 Report Share Posted December 25, 2006 Idemo... Slobodnih termina ima vec od sledeceg vikenda, preko sedmice, sem petka, se ne igra. Petak - 9h - 2000din - slobodno Subota - 11h; 14h - 2000din - slobodno do 27.01. znaci 4 termina Subota - 23h - 4000din - slobodno Nedelja - 10-14h - 2000din - slobodno do 28.01. znaci 4 termina Eto, sada samo da se dogovorimo. Realno petah 9h nikome (pocevsi od mene) nece odgovarati. Subota 23h takodje, zog izlazaka, prevoza... E sada, mislim da bi termini subota/nedelja od 14h bili idealni, posto je pod jedan 2000din termin a i ima slobodna 4 termina, posto od vikenda 27/28.01 nastavlja se neka liga. To bi nam bila neka vrsta uhodavanja, da vidimo ko je koliko ozbiljan u nameri da igra redovno. Ajmo sada samo brzo, posto ne verujem da ce dugo biti ovi termini na raspolaganju. Dakle, koje za koji termin, ali molim vas, samo 100% ko moze, nemoj da bude ono, pola sata pred fudbal "ne mogu imam...". Najkasnije sutra ujutro da zovem da rezervisem. Kada dogovorimo bacicu i ostale pojedinosti na topik (oko pravila i slicnog). Navalite sada sa prijavama!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted December 25, 2006 Report Share Posted December 25, 2006 ODUSTANI VISE!!! :D Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted December 25, 2006 Report Share Posted December 25, 2006 (edited) A gde to mora sutra da se rezervise ? Edited December 25, 2006 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 25, 2006 Report Share Posted December 25, 2006 igram kad god,eventualno samo moram da saznam kad imam neke kolokvijume oko 10og ovi nedeljni podnevni termini su skroz ok,cak stavise odlicni jer bi i Novosadjani i ostali dosljaci mogli da nam se prikljuce,da ne pricam i to da dodjem sa uplacenim tiketom,odigramo fudbal i onda ostanemo u kaficu i pratimo rezultate i cepamo sokice ;)))) jedini jebeni problem je sto je nedelja 7mi tj. Bozic kontam da tad zaista nema smisla igrati,a sledeca je 14ti jerbo tad ce osecam biti mass ispale zbog alkohola u noci 13og...sve u svemu,count me in @wizl kolos Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted December 25, 2006 Report Share Posted December 25, 2006 (edited) Do sutra ujutru se necemo nikako dogovoriti.Moze da se rezervise i prekosutra sigurno nece nestati svi termini.(nije to sky bar ) Meni je sto pre to bolje u januaru krecu ispiti i tad ce biti zajebano :( Edited December 25, 2006 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 25, 2006 Report Share Posted December 25, 2006 jebo mater zar nije sky bar=kolos? :)))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted December 25, 2006 Report Share Posted December 25, 2006 (edited) Tehnički gledano jeste :)))) Edited December 25, 2006 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 25, 2006 Author Report Share Posted December 25, 2006 sky bar = kolos znaci ispod brankovog mosta.. ali dzabe, kada dodje do toga da nesto mora biti 100% sigurno niko se ne javlja... ja sam bio voljan da organizujem, ali izgleda od svega jedna velika nula. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted December 25, 2006 Report Share Posted December 25, 2006 (edited) ja ocu :) meni odgovara subota kad god... mada bolje pre podne nedelja mi ne odgovara zbog priprema za fax slobodan sam samo sledece 3 nedelje nedeljom do izbora. pa mi startuju opet pripreme i onda samo subotom. Edited December 25, 2006 by eyel Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted December 25, 2006 Report Share Posted December 25, 2006 (edited) manager i ja sam bio voljan cak sam i išo do kolosa (ili ako vam je lakse sky bar) i jos 2-3 terena ali jebiga kad nemozemo da se skupimo Edited December 25, 2006 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 25, 2006 Author Report Share Posted December 25, 2006 ok, nista onda.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted December 25, 2006 Report Share Posted December 25, 2006 (edited) Idemo kod gruje u selo da igramo na livadi Edited December 25, 2006 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted December 25, 2006 Report Share Posted December 25, 2006 kapiram da bi nedeljom mogao od 13,14h da igram. samo organizujte nesto :) Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chale Posted December 25, 2006 Report Share Posted December 25, 2006 ja ocu 100%, nedelja mi odgovara, kakve veze ima bozic, a bogami i alkohol alkohol se najbolje izbaci znojenjem ;) ajde organizujte, zovi, zakazuj, dovescu ja par ljudi ako treba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 wizlo idemo kod tebe ispred zgrade 2 na 2,toliko ce nas se skupiti(valjda) :))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 Ja sam in sto posto, i pretpostavljam green,ako ne ide na neko zimovanje... inace pmujte ljude sa proslih spiskova i linkujte ih na ovaj topic, pa cemo videti... Ne gledaju svi ljudi sportski deo foruma 24/7 evo ja sam tek sad video... Jedino kad ne bi mogao da igram je ova subota (30) "Ledeni" dota turnir, invajt onli... Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 wizlo idemo kod tebe ispred zgrade 2 na 2,toliko ce nas se skupiti(valjda) :))) Ako ces ti da oteraš kineze koji igraju non-stop moze :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 Ma jok budalo igramo sa njima u dzak robe :))) Zamisli Sung Ji Park ali ga nismo prepoznali :))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 I`m in, svaki termin mi odgovara osim subotom ujutru. Zimovanja pochinju tek u februaru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 Alo ja cu da organizujem. igramo fudbal !!! Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 dobrodosli u zemlju fudbala.... ima nas 9 :) mali rur a previse fudbalera :) Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 26, 2006 Author Report Share Posted December 26, 2006 pa po svemu sudeci bice nesto od fudbala. ajde onda da vidimo posle ovih praznika, znaci od kraja januara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 Ne bre ja sam do 15. januara tu i onda idem na duze u NY. Aj da odgiramo 2-3-4 fudbala a onda ce da se ustali ekipica... Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 Ko ne dodje na fudbal zeki dolazi po njega pa ce da nas ima dovoljno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 imam i ja 2cu za subotu ili nedelju Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts