voodoo_ Posted December 20, 2006 Report Share Posted December 20, 2006 Kajmak sadr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted December 20, 2006 Report Share Posted December 20, 2006 ^ ne diraj vegeterijance, oni su kuuuuuul..........rofl Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 20, 2006 Report Share Posted December 20, 2006 Ko je gledao epizodu SouthParka sa onom malom kravicom shto oce da je ubiju zna shta se deshava sa sa glupim fegi-vegi idiotima :))) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 @Srba Pfff, oces da se vratis da zderes, umesto da dovedes tamo nekoliko radnika pa da osnujes lanac pekara. Nemas bre viziju globalne dominacije. Pekara na svakom cosku, osvajamo svet burekom i ostalim proizvodima, a tajno im dizemo holesterol dok svi ne pocrkaju a oni sto prezive ce da budu debeli pa cemo njima da prodajemo preparate za mrsavljenje i kasete sa aerobik. BUAHAAHAHAHAHAH!!!! @voodoo_ "Brz metabolizam" se u nas kaze i "tvoja pantljicara ima pantljicaru". Ali sto je neverovatno imao sam priliku da upoznam ljude koji su 2x laksi od mene a jedu 2x vise. Znaci gledam ga i mislim "Koje prase jebote" koliko lik zdere mene sramota sto jedem hamburger 15min a on gleda u treci. Nikad mi nece biti jasno gde mu to staje a kamoli kad on to svari. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 mmm, ja obozavam da se ozderavam :D ima trenuaka kad me ortaci gledaju, el si ti zdrav... e tebe hrane kod kuce? :D volim da jedem vishe nego... hmm sve? :D ( )... Quote Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 meni je ozderavanje ultimate satisfaction. dobro 2. po redu ultimate satisfaction Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts