BoRiS VeLiKi Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 Meni ucita i za 1 sec dodje do accessing account i vrati me na pocetak bez ikakvog obavestenja. US West, East i Azija rade normalno. Jel imao neko slicnih problema? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HammerFall Posted December 16, 2006 Report Share Posted December 16, 2006 To mi se desavalo u par navrata, ali posle cekanja od par minuta uve kenstajalo. Ako i dalje imas taj problem probaj na blizardovom suport forumu da nadjes odgovor na to pitanje, sigurno ima. Poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoRiS VeLiKi Posted December 16, 2006 Author Report Share Posted December 16, 2006 Tnx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
e9.Flaster Posted December 16, 2006 Report Share Posted December 16, 2006 Tnx To znaci da si banovan (najverovatnije zbog spama). Nekad traje par minuta nekad do pola sata, mada retko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoRiS VeLiKi Posted December 19, 2006 Author Report Share Posted December 19, 2006 To znaci da si banovan (najverovatnije zbog spama). Nekad traje par minuta nekad do pola sata, mada retko. Ne, ne ovo je trajalo par dana, moguce zbog spama, mada mi je speed cable 256KBPs. Sada radi o5... Tnx u svakom sluchaju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 Meni neradi 100 godina tako da moram da reinstaliram ali ne znam gde da nabavim obican starcraft... ako ima neko neki link moze da ostavi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karlito Posted December 31, 2006 Report Share Posted December 31, 2006 attila mrzi te da zivis... mene si u martu isto to pitao, mrdni malo dupe iz te kuce prosetaj se po gradu, uzmi telefon kontaktiraj nekog. pf... dacu ti ja ako budem navracao u bg uskoro ... poz iz shvajcarske Quote I like the sound of killed marines & marauders Die terran die Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts