Dušan_ Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 Pozz svima! Nakon 1 godine sam ostavio L2 i vratio se da igram WC3. samo imam jedan problem.. bio sam active user jednog domaceg foruma.. a to je bilo samo za warcraft3 samo sam zaboravio adresu sajta.. pa ako se neko seca mozda ili zna kako ide.. sajt je bio vBulletinu predstavljen... bilo je na klanrur na main strani kao reklamam... HELP ME :( Koliko ja znam, jedini nash WC3 forum je bio Junk, al on je ugashen pre skoro 2 godine... Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XiD Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 Dada.. e hvala ti... sta 2 godina? LOL ej ej ali sam bas voleo taj forum.. ;/ .. neka sad ste vi moja nova porodica xD Quote B.net acc XiD.UnLike 1st acc since 1.5 year...back to learning Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted January 9, 2007 Report Share Posted January 9, 2007 ghostova slika na TGL siteu je g_G Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted January 9, 2007 Report Share Posted January 9, 2007 Pogledaj Zeroxovu, samo prvo sedi i spremi chashu vode. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts