Goga[TT] Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 Dakle sakupicemo sve ip adresse koje su banovane na europe.battle.net i zaliti se na forumu pa ako prodje, prodje. Da biste proverili svoju ip adressu otidite na www.whatismyip.com i copy / pasteuj te ovde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted December 12, 2006 Author Report Share Posted December 12, 2006 Vec vidim naslove u novinama "Malisa iz Novog Sada bacio na kolena veliki Blizzard!!!", samo napred Gogo!!! Pa brate zalicemo se na forumu da smo iz srbije i da nas 100 ide preko jedne ip adresse i da nije u pitanju nikakav spam vec samo zelimo da se igramo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axe_of_Blood Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 212.200.160.2 kontam da je chitavoj Bijeljini ovaj ip ali nisam siguran.... pokushaj ko zna :)))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 blizzard ce bash da se pretrgne oko par ip-eva nekih likova koji su natovani u srbiji, al gl Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 (edited) Brate, imao sam i ja taj 'problem', nisam mogao na evropu jedno mesec dana, i fora je sto ti provider blokira odredjene portove, trazi da ti oslobode portove, i ugase firewall, ili nek te stave na PPOE, al u svakom slucaju radi sta ti oces gl Edited December 12, 2006 by Zba Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 pitajte igora, u deusu ne moze u isto vreme da bude ulogovano na bnet vise od 3-4 kompa Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted December 12, 2006 Author Report Share Posted December 12, 2006 pitajte igora, u deusu ne moze u isto vreme da bude ulogovano na bnet vise od 3-4 kompa Kod mene ne moze vishe od jednog, tako da mi ne rade botovi na jednoj ip adressi. Uglavnom do battle net-a je. pitajte igora, u deusu ne moze u isto vreme da bude ulogovano na bnet vise od 3-4 kompa Kod mene ne moze vishe od jednog, tako da mi ne rade botovi na jednoj ip adressi. Uglavnom do battle net-a je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 Mislim da te je shvatio i pravi put ;) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hiperion Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 212.200.160.2 citavoj Bijeljini i zato nas banuju (dobijamo net iz Srbije pa imamo isti IP :D ) aj gl sa tim mada mislim da blizza zaboli za TFT samo gledaju WOW Quote Why? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hiperion Posted December 16, 2006 Report Share Posted December 16, 2006 Radi EU ponovo . Je li to goga sredio ili ...... :D ? Quote Why? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 16, 2006 Report Share Posted December 16, 2006 bice da je Goga Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 16, 2006 Report Share Posted December 16, 2006 pitajte igora, u deusu ne moze u isto vreme da bude ulogovano na bnet vise od 3-4 kompa Problem je resen, ima 7-8 dana promenio sam IP :) Definitivno je nesto do blizza-a bilo, jebi ga. Mada kad samo pomislim kakvih idiota ima da se loguju sa deusovog IP-a, hvaljen nek je blizzard sto nije stroziji. realno Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts