aypl Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 znaci podigao sam steam na mandrivi 2007 sa cedega i radi sve ok al mi fps pada ekstremno 20-99 ima li neko iskustva ?!?! spec: cpu:2200+ semron mem:512 ddr 400 vga:n6600 256mb MB:asusova VIA drajveri: svi su generichki sem za graf skinuo sam zadnje sa nvdia.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 Meni radi perfektno. Doduse sa wine ne sa cedegom, ali bi trebalo da je to isti jer i jeste isto :) Obicno to nije do grafike, nesto kolje cpu. Mada ne znam kakva je mandriva, ali fedora koju ja korstim fino zdere resurse ako je ne podesis malo. Imas tamo "task manager" obicno u administration odeljku ili ctrl+esc ili ps -ax iz terminala pa malo pogledaj. Ja zeljno cekam novi wine (mozda je vec i okacen) jer mi wow uzasno secka, a to je nedopustivo :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
aypl Posted December 12, 2006 Author Report Share Posted December 12, 2006 imash na cedega sam video da su izbacivali neke pecheve za wow ne igram takve igre al predpostavljam da radi pogledaj e da i prvo obrisi wine zato sto napravi konflik sa cedegom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts