bilinac Posted December 10, 2006 Report Share Posted December 10, 2006 posto je blizz i ovaj put zajebao stvar da li postoji patch koji apdejtuje igru od verzije 1.0 kada je instalirate sa cd-a...? ako neko zna link neka postuje, posto ovo izgleda nece jos da proradi kako treba :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bilinac Posted December 10, 2006 Author Report Share Posted December 10, 2006 (edited) http://www.wowwiki.com/Patch_mirrors Skini 1.x > 1.12, 1.12 > 1.12.1, 1.12.1 > 2.0 :) hvala drugar, ali bas to sve imam, WoW-1.12.0-enGB-patch.exe 468mb, WoW-1.12.0.5595-to-1.12.1.5875-enGB-patch.exe 3.2 mb i ovo novo govno iz 4 dijela... nn Edited December 10, 2006 by bilinac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bilinac Posted December 11, 2006 Author Report Share Posted December 11, 2006 reci mi samo za ovaj novi PvP, da li se gubi vremenom krvavo dobijeni honor kao pre, tj. ako igram pomalo pvp mogao bi da za par dana pazarim neke HW iteme... malo mi to izgleda previse imba da bi bilo realno ??? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cold Fingers Posted December 11, 2006 Report Share Posted December 11, 2006 Ali ne mozes bas da uzmes r14 iteme ako igras "par dana,po malo" :) Quote Totentanz = Cold Fingers = OpT1mUs Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted December 11, 2006 Report Share Posted December 11, 2006 reci mi samo za ovaj novi PvP, da li se gubi vremenom krvavo dobijeni honor kao pre, tj. ako igram pomalo pvp mogao bi da za par dana pazarim neke HW iteme... malo mi to izgleda previse imba da bi bilo realno ??? :) Ne gubish honor ... Honor sada sakupljash kao i gold npr , koliko imash toliko imash nebitno u odnosu na druge . Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
bilinac Posted December 11, 2006 Author Report Share Posted December 11, 2006 to je imba... tokene lako dobijam.. lol cak se i za izgubljeni BG dobija 1.... honor malo teze ali vise nije potrebno 24/7 za HW iteme btw, sta je sa rankova ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted December 11, 2006 Report Share Posted December 11, 2006 Nema vishe rankova . Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 11, 2006 Report Share Posted December 11, 2006 A KAKO SE DOBIJA HONOR SAD ???? GDE SU RANKOVI ? KOLIKO MI TREBA DANA DA KUPIM HIGH WARLORD ORUZIJE ?? JEL MOZE VISE OD 20 MARKOVA DA SE IMA SADA ??? JEL MOZE NEKO DA DA LINK DA SKINEM PATCH??? GDE DA KUPIM WOW? BAGUJE MI SE BLIZZARD DOWNLAOADER STA DA RADIM ???? KAKO SE PLACA WOW?? KAKO SE KORISTI GOOGLE ???? POZDRAV, RETARD IZ MALE MOSTANICE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted December 11, 2006 Report Share Posted December 11, 2006 (edited) HAHAHA , pao sam sa stolice od smeha , ali samo 1 dan bez kilija :( ... sta reci sem ... kiligor Btw juce sam za 12 sati skinuo ceo patch znachi preko gigabajt podataka preko blizz downloadera kod drugara jednog, sada ti je najbolje da skidash preko njega jer je guzva prestala i serveri dobro rade . Ali ti radi kako hoces . Edited December 11, 2006 by Ayreon Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 lol killy&selfpwn ;) ali, u najmanju ruku kapiram sta covek pokusava da kaze ali se ne nerviram toliko zbog toga. kada bih se cimao oko svakog coveka koji je juce poceo da igra wow, poludeo bih 100%. treba razumeti da koliko god tebe zabole da svaki put iznova nesto objasnjavas toliko sve ostale zabole da se iscimaju da traze neki topic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chale Posted December 16, 2006 Report Share Posted December 16, 2006 Sto i dalje nije dovoljno dobar razlog da napises ovakav post kao sto je kily napisao. Ako neces nekome da pomognes i odgovoris ok, ali onda nemoj nista ni da pises, a ne da se proseravas. Sto se ja uopste upustam u ovo? pffft Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bilinac Posted December 17, 2006 Author Report Share Posted December 17, 2006 Sto i dalje nije dovoljno dobar razlog da napises ovakav post kao sto je kily napisao. Ako neces nekome da pomognes i odgovoris ok, ali onda nemoj nista ni da pises, a ne da se proseravas. Sto se ja uopste upustam u ovo? pffft /agree Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts