Jump to content

Problem sa filmovima

~JungleBoY~

Recommended Posts

Elem, od skora kad god pokrenem neki film( bilo avi, bilo real, bilo oni svcd-ovi sa torenta, bilo whatevah ), udjem u neki bolesTni full screen gde mi se vidi samo film i bukvalno ne mogu nista sem toga, tj. ne reaguje mi ni mis niti sam plejer, apsolutno nista, jedino sto mogu da uradim je alt+f4. Ovo vazi za svaki plejer koji sam probao, pa cak i za vlc i mpc.

Imao sam k-lite codeck pack, pa sam ga deinstalirao, iako sam bio siguran da nije problem u njemu, sto se na kraju ispostavilo tachnim; na kraju na kompu nisam imao nijedan kodek, al' ocigledno nikad nije bio problem u tome.

Nisam nista instalirao skoro sto bi pravilo neke konflikte, tako da nemam pojma otkud sad ovo [:(]

Zadnje sto sam skoro instalirao pre nego sto je pocelo ovo, je neki sony ericsson suite i ms .net framework zbog fona, al' ne verujem da je do toga jebiga :)

NOD mi nije nasao nista na kompu, kao ni spybot itd.

Gotivim ja bioskope i sve to, al' ovo mi bas smeta [:D] Ako neko ima uopste neku ideju, ili je imao slican problem, bio mu zahvalan na pomoci, hvala [:)]

:-)

Ako imash nvidia drajvere, desni klik, pa properties > settings > advanced > (tvoja kartica) > full screen video, i tu full screen device stoji kao primary verovatno, to promeni. Meni se isti problem desavao sa 84.xx drajverima, da na tv-u ne ide film, a ide na kompu, i ne mogu bez alt + f4 da ga ugasim, iako sam sam tu podesio na secondary (TV), a on ga je ponekad vracao na primary.

Ako nemash nvidiu, stvarno nemam pojma shta da ti kazem :)

• 2 weeks later...