~JungleBoY~ Posted December 8, 2006 Report Share Posted December 8, 2006 Elem, od skora kad god pokrenem neki film( bilo avi, bilo real, bilo oni svcd-ovi sa torenta, bilo whatevah ), udjem u neki bolesTni full screen gde mi se vidi samo film i bukvalno ne mogu nista sem toga, tj. ne reaguje mi ni mis niti sam plejer, apsolutno nista, jedino sto mogu da uradim je alt+f4. Ovo vazi za svaki plejer koji sam probao, pa cak i za vlc i mpc. Imao sam k-lite codeck pack, pa sam ga deinstalirao, iako sam bio siguran da nije problem u njemu, sto se na kraju ispostavilo tachnim; na kraju na kompu nisam imao nijedan kodek, al' ocigledno nikad nije bio problem u tome. Nisam nista instalirao skoro sto bi pravilo neke konflikte, tako da nemam pojma otkud sad ovo Zadnje sto sam skoro instalirao pre nego sto je pocelo ovo, je neki sony ericsson suite i ms .net framework zbog fona, al' ne verujem da je do toga jebiga :) NOD mi nije nasao nista na kompu, kao ni spybot itd. Gotivim ja bioskope i sve to, al' ovo mi bas smeta Ako neko ima uopste neku ideju, ili je imao slican problem, bio mu zahvalan na pomoci, hvala Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 Ako imash nvidia drajvere, desni klik, pa properties > settings > advanced > (tvoja kartica) > full screen video, i tu full screen device stoji kao primary verovatno, to promeni. Meni se isti problem desavao sa 84.xx drajverima, da na tv-u ne ide film, a ide na kompu, i ne mogu bez alt + f4 da ga ugasim, iako sam sam tu podesio na secondary (TV), a on ga je ponekad vracao na primary. Ako nemash nvidiu, stvarno nemam pojma shta da ti kazem :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted December 20, 2006 Author Report Share Posted December 20, 2006 Nisam mogao pre da odgovorim, ali yep, to je to, bah ispao sam glup u drustvu :) Thx hajli, imas pljesku na nekom turu :) ali samo jednu Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 20, 2006 Report Share Posted December 20, 2006 ma ok, imao sam ja istih problema, skroz chudan trip Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts