Demian Posted December 7, 2006 Report Share Posted December 7, 2006 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted December 7, 2006 Report Share Posted December 7, 2006 ? meni ovo lichi na neku vezbu za mlade glumce + ne razumem ni rech toga shto je rekla... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted December 7, 2006 Report Share Posted December 7, 2006 I meni tako nesto lici ono cini mi se ko da ponavlja 2 recenice. Ali super glumi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted December 7, 2006 Author Report Share Posted December 7, 2006 Stavicu prevod kasnije, samo me zanima koliko vas misli da je iskrena u emocijama a koliko suprotno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marxus Posted December 8, 2006 Report Share Posted December 8, 2006 krajnje niska i besramna propaganda........ali cu se suzdrzati od daljeg "rasnog" hejta..........samo me zanima kako se to uvek pojave palestinske induvidualne tragedije i izlivi emocija, dok druge ne postoje i samo su brojevi na papiru....... i nemam pojma sto si ovo postovao.... Quote GOT MIT UNS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted December 8, 2006 Report Share Posted December 8, 2006 (edited) slazem se sa svima,a sto se tice misljenja o iskrenosti..............recimo da ne verujem ni 1% u iskrenost ove ocigledno poremecene devojcice Edited December 8, 2006 by Sex Machine Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted December 9, 2006 Report Share Posted December 9, 2006 wtf je ovo chudo??? Dosta mi je indusa sto stalno vriste iz taxi-a a kamoli ovo :S Quote Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted December 9, 2006 Report Share Posted December 9, 2006 Pa zar niko ne vidi da je mala devojcica naucila recitaciju i recituje za 5-cu. mislim sta ? Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
marxus Posted December 9, 2006 Report Share Posted December 9, 2006 Svi to vide,isti fazon mogu da dub-uju i naprave da je klinka hrvatica,muslimanka ili albanka ( bilo je slicnih ispovesti koje su se pustale po bbc i ostalim kanalima) o tome kako su zli srbi pobili,silovali etc(neodoljivo me podseca na to)................ naravno srpske tragedije nisu postojale i ako jesu gledane su na to kao 'zasluzili su to'.............koji bullshit sto sam stariji i stariji,pocinjem da razumem hitlera........ Quote GOT MIT UNS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted December 9, 2006 Report Share Posted December 9, 2006 agree marxus! osim owo za hitlera,jbte hitler Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
marxus Posted December 9, 2006 Report Share Posted December 9, 2006 to je samo konstatacija..........mada jos uvek mislim da je malcice preterao ali ko zna jos sam mlad ;) Quote GOT MIT UNS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted December 9, 2006 Report Share Posted December 9, 2006 malcice je preterao Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted December 9, 2006 Report Share Posted December 9, 2006 Svi to vide,isti fazon mogu da dub-uju i naprave da je klinka hrvatica,muslimanka ili albanka ( bilo je slicnih ispovesti koje su se pustale po bbc i ostalim kanalima) o tome kako su zli srbi pobili,silovali etc(neodoljivo me podseca na to)................ naravno srpske tragedije nisu postojale i ako jesu gledane su na to kao 'zasluzili su to'.............koji bullshit sto sam stariji i stariji,pocinjem da razumem hitlera........ Upravo oni koji najvise zagovaraju i prave takvu propagandu, su u stvari najgori olos, eto ti primer Amerike kad oni prave genocid, ubijaju decu, zene i sve zivo onda je to kolatelarna steta a kad neko drugi to uradi onda su to ratni zlocini. Ni jedan general njihov ili vojskovodja nije odgovarao za zlocine, ni jedan, objasnite mi samo kako mogu za zlocine koje pocine u drugoj zemlji da "odgovaraju" u Americi, tj. nikada ne odgovaraju nego kad naprave zestoko sranje dobiju prekomandu. Oni salju onaj najgori olos u rat, najgori sljam, pa sad zamislite sta rade ti ljudi kad umisle da imaju neogranicenu moc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts