Grinder Posted December 9, 2006 Report Share Posted December 9, 2006 Nego sta nego sam ga zajebo.. kad sam skillzor Uzas gledam o5 sve ono i kad je pitao Greena: "ma jel ti to mene zajebavas?" Al njemu fali intelligenca... Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksi Posted December 20, 2006 Report Share Posted December 20, 2006 Tesko ko da je jaci od ovog decka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 (edited) Rekao bih ti gj da ovo nije humano zezati zaostalu decu :( Ovako je nesto i meni rodjak probao srat kako zna moon-a nalazi se sa njim u Beogradu stalno ali sam i ja chak skontao da me zeza i ja njega poceo kako znam gruby-a.Ali jebote imao sam 9 godina !!!!!! xD Lik ima 15 omg omg ... A sada imas 12 ? BTW topic je jako glup, otkud zna lik koji nikada nije igrao war i nikada nije cuo za bnet ista o tome, on zna sta je dota i to je to, to bi bilo kao da mene neko uzme da lozi nesto vezano za CS, samo sto bi vas ja nasao i iscupao jaja :) Edited December 21, 2006 by Razorman Quote retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axe_of_Blood Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 A sada imas 12 ? BTW topic je jako glup, otkud zna lik koji nikada nije igrao war i nikada nije cuo za bnet ista o tome, on zna sta je dota i to je to, to bi bilo kao da mene neko uzme da lozi nesto vezano za CS, samo sto bi vas ja nasao i iscupao jaja :) 14 :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lastman Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 iscupao jaja xD POGLE kucu al laje ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axe_of_Blood Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 Brate veci ste vi shabani, nemate shta da radite pa se ismevate na dedetu od 7 godina, aj greena josh i razumem okacio je jel ipak nije znao koliko klinac ima god. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted December 21, 2006 Author Report Share Posted December 21, 2006 Dechko ima 15 godina, i znao sam koliko ima. 15 godina...to ti je kao ti, ili mladji godinu dana, pa ti gledaj. @Razor: Dechko je 20 i neki lvl, znachi zna neshto ipak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 mladji je od Goge godinu dana, a trostruko pametniji Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 mladji je od Goge godinu dana, a trostruko pametniji Bolje nego 4 godine mladji i 5 puta pametniji :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted December 22, 2006 Report Share Posted December 22, 2006 Nista smesno imo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted December 22, 2006 Report Share Posted December 22, 2006 dzoni priznaj da si to ti ^_^ Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 y0, priznajem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts