domiNus Posted December 4, 2006 Report Share Posted December 4, 2006 Imam sledeci problem: Kada mi je neki file, folder, svejedno, maximizeovan chuje se zvuk koji me najvishe podseca na cvrchanje cvrchka ... Fora je chim ga minimizeujem zvuk se vishe ne chuje... Ne znam kad se problem javio, znam samo da se chulo i pre formatiranja, a i sada... Sad je bash pochelo da mi ide na kurac, pa ako neko zna shta mozhe biti neka napishe... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted December 4, 2006 Report Share Posted December 4, 2006 imas bug(cvrcka) u sistemu sad ozbiljno : 1) control panel -> sounds and audio devices -> sounds -> namesti no sounds ... 2) ako se i dalje javlja onda najverovatnije imas neko blesavo napajanje ili pojacalo(ako ga imas uopste) ... ortaku se zbog loseg napajanja culo svaki put kad pomeri misa neko krcanje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted December 4, 2006 Author Report Share Posted December 4, 2006 Izgleda da imam cvrchka... Bilo je no sounds, ta sranja sam davno iskljuchio... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted December 4, 2006 Report Share Posted December 4, 2006 Proveri kablove ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted December 5, 2006 Author Report Share Posted December 5, 2006 Hm, u kom smislu? Da li su dobro ushtekani, shta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 Pa da, ali uglavnom da li su ispravni, ako treba pozajmi od nekog ispravne pa probaj privremeno, pa ako je to onda ih zameni :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts