Jump to content

Recommended Posts

Dobro, moze ovo da preimenuje mod foruma u topik o cplu ako nije frka.

Elem.

Winner final:

Z4muz vs Spart1e (da, isti onaj koga je zmija izbacila u vince cupu, ako ste se pitali, lol, decko sabija)

- Ruku na srce, Spartie je imao laksi put do finala winnera (a1r-r4id i rvd), dok je Z4muz igrao oba puta 2:1 protiv zik-a i jibo-a (15:0 ztn, lol).

polufinale luzera:

zik vs rvd

jibo vs purri

- Moze svashta da se desi.... navijam za spartija, mislim da ce ga z4muz sabiti. Jos ako neko iz luzera dobije frenzi.... moze svasta biti.

C*P*L !

Get smart or die dumb!

to je to:

Spart1e 2 : 0 z4muz

nodm9 - 7:5

hub3aeroq3 43:20

sabio ga je ko svinju na hubu, a da je igrao pametno mogo je da padne hjumilijejshn sa nulom.

gg

samo napomena:

u Lower bracket polufinalu:

Zik 2:0 rvd

Jibo 2:0 PURRI

palo unistenje od po 15 razlike na svim mapama...

za 20tak minuta krecu Zik vs Jibo i nadam se da ce zik da ga razvali ko svinju. Bolji iz tog duela, naravno vs Z4muz posle.

Get smart or die dumb!

Moze li neko da mi kaze u cemu je razlika izmedju OSP-a i CPMAVQ3 moda...

gledao sam demoe, i ne mogu da provalim da se nesto drugacije kretju ili pucaju. Ako je bplji net-kod, zashto josh uvek igramo OSP?

Moze li neko da mi kaze u cemu je razlika izmedju OSP-a i CPMAVQ3 moda...

gledao sam demoe, i ne mogu da provalim da se nesto drugacije kretju ili pucaju. Ako je bplji net-kod, zashto josh uvek igramo OSP?

Lex: "Pa on je gluplji od tebe!!!"

Cervantes: "Niiije!!!"

Lex: "U pravu si, nije gluplji od tebe!!!"

http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22240

Da ne teoretishemo. Malo je drugacije kretanje tipa skok je kraci al naviknes se za par sati i isti je ko osp.. A net kod ima mnogo bolji. E sad sto ljudi nece da igraju ovde to je zato sto ne vole "trendove" ^^ Pravio je niko cpma vq3 server na sbb-u pa nije niko igrao .. samo valjda sng i ja i to je to :\ Navatacu chika deju da popricamo oko toga :)