Myst Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 meni licno oblivion je .... pa.. prazan... manje vise kao i morrowind samo josh gore... sve je nekako generichki, sjajne tehnikalije loshe iskorishcene... dijalog... standardno bzvz... borba prazna...mogucnost izbegavanja borbe prichom, minimalna.... ja nisam pogodan za objekticno sagledavanje ovakve igre jer me brzo smori direktna kontrola u rpg-u i jer se dosta toga svodi na reflexe... I kod mene isti slučaj. Bezbroj puta sam počinjao Morrowind i Oblivion ali nikada me nisu zadr Quote Screw You Guys, I'm Going Home! Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 Glasao sam za Gothic 3 iako sam igrao samo nekoliko sati. Čakam da kupim novu ma Quote C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
Planetar Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 ...znam da smaram ali brate..odgovorim choveku na pitanje i neko mi obrishe post... aj ovako... OBRISHI MI AKAUNT I DA NE POSECUJEM SAJT NA KOJI DOLAZIM 6 GODINA!!! Quote "Ja uvek vidim greh i uvek prvi,ma koliko bio oprezan i mali,ja ga vidim jer ja sam uvek tu..."I'm so hidden and you're never gonna see,I'm cold,forgiven all because of my beliefs,I'm nobody that you ever wanna be cause,I know that the world is afraid of me! Link to comment Share on other sites More sharing options...
uveta Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 ...znam da smaram ali brate..odgovorim choveku na pitanje i neko mi obrishe post... aj ovako... OBRISHI MI AKAUNT I DA NE POSECUJEM SAJT NA KOJI DOLAZIM 6 GODINA!!! Sto svakako nije razlog za ovoliko negativne energije.... Inace znas da je rur prebacio hosting, tako da su se izbrisali svi postovi u nekom periodu 29 novembar - 1 decembar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
posmatraci Posted December 7, 2006 Report Share Posted December 7, 2006 Naj 1997-2006 Fallout 1,2 2006 ObliFallout Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted December 7, 2006 Report Share Posted December 7, 2006 bas predjoh keca juce. taman ima tolko da te zabavi na jedno poslepodne :) bombonica od igre Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 7, 2006 Author Report Share Posted December 7, 2006 Naj 1997-2006 Fallout 1,2 2006 ObliFallout nesto sam prekoschio?!? sta je taj obli fallout :D mozda neki mod? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted December 7, 2006 Report Share Posted December 7, 2006 pretpostavljam da je mislio na fallout 3, pa kao oblivion+fallout=oblifallout Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 10, 2006 Author Report Share Posted December 10, 2006 fo3 mozda stigne krajem 2007 pre ce biti 2008, pa pomislih mozda ima nesto sto sam preskochio na temu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts