Furious Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 Ovako krenuo sam da igram WoW i pre nego da me pusti u igricu krenu je da se skida novi patch 2.0.1 tezi neshto vise od 35 mb,sacekao sam da se downloaduje i krenuo da se install ali novi patch je u ovom formatu wow-partial-1.MPQ.Tako da ne znam shta da radim pokusao sam da igram igru ali nece "kao"bez ovog patcha pa shta mi vi preoprucujete? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 odgovor je krajnje jednostavan. nemoj paliti wow-test, nego samo wow. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Furious Posted November 22, 2006 Author Report Share Posted November 22, 2006 Uradio sam sve to ali sada nece da mi pokaze realme u onui listu ih nema!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Furious Posted November 22, 2006 Author Report Share Posted November 22, 2006 Potpuno sam zaboravio na to .lol Sada moram da cekam do 11 sati!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 sorry za ono gore. pisano je napamet :( 1. ili ostavi da ti skida, posto ionako ne mozes da igras do 11. 2. ili udji u opcije downloadera i reci da ti ne skida i onda se pati kada patch izadje :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts