Jump to content

...Oprema za...

Recommended Posts

Ukratko , kik boks je mnogo dobra stvar , ja sam trenirao oko 6 meseci ali sam prestao jer je trener hteo da me salje na takmicenja a ja to nisam hteo...

Uglavnom nije kasno , jer ja sam poceo sa 18 , a sadasnji prvak evrope je trrenirao samnom.On ima 19 , a pre titule je trenirao 2 godine.Tako da ako si talentovan , brzo napredujesh.

Za kategoriju se ne brini , neces ti doci prvi trening i onda da te izmere i stave da radish.Proci ce bar 3-4 meseca do prvog ozbiljnog spariga , a do tada ces uglavnom raditi tehniku i vrecu.

Teretanu odmah zaboravi.Na kik boksu radis iskljucivo razne varijacije sklekova , trbusnjaka i ledjnih.

Edited by Longleyy

Teretanu odmah zaboravi.Na kik boksu radis iskljucivo razne varijacije sklekova , trbusnjaka i ledjnih.

i beskonachne kombinacije udaranja levom i desnom [:D]

isto sam prestao kad su krenuli da me guraju u sparing mecheve

od opreme ti trebaju samo krv, suze, znoj i bandazhi za zglobove i knuckles (jbga, ne znam kako se ovo kazhe na nashem)

182455sdc.jpg

fiksira ti zglob i umanjuje shansu od krvarenja knucklesa

Edited by Jose Jimenez

Da ne otvaram novu temu o ovom plemenitom sportu [:D]

Interesuje me sledece. Visok sam 188 cm i imam 85 kila.. E sad, pre kik boksa koji planiram da upisem, trenirao sam 4 godine rukomet i poslednje 2 godine vaterpolo.

Imam 18.5 godina i ono sto me zanima jesam li ja isuvise mator da pocnem da se bavim ovim ? Ne planiram da postanem neki profesionalac, vec cisto da se malo iscelicim pa da savatam neke baje sto me odavno nerviraju [^]

Ali frka mi je da me ne stave u neku jebenu tesku kategoriju posto imam dosta kg, pa da tamo budem neciji dzak za udaranje.

I ako moze neki guide. Mislio sam malo da treniram pre upisa, koje vezbe, kako? Da pichim sklekove samo il' jos nesto?

I sta je od opreme potrebno za puki pocetak?

Hvala [:)]

dosta kila 85 :D ok :D mozda ce ti biti tesko da nadjes klub :D posto vidis treneri ne vole da treniraju one koji nece da se takmice :D pa ih bolje slazi kako hoces da se takmicis :D ionako ce proci podosta vremena pre tog prvog meca :D

barem trener od mog druga odma ih pita hoces da se takmicis ako kazu ne on im kaze koji si kurac dolazio ovde :D ali on je lud :D

Нема  будућности без истине.

Uglavnom nije kasno , jer ja sam poceo sa 18 , a sadasnji prvak evrope je trrenirao samnom.On ima 19 , a pre titule je trenirao 2 godine.Tako da ako si talentovan , brzo napredujesh.

Si trenirao u Gymu ?

Da ne prichash o Grku mejbi ? :>

Gotta learn the rules

so i can break dem properly!