Jump to content

Kucno snimanje kupov'na

Doolio

Recommended Posts

evo vako, treba mi zvucna, majk i predpojacalo, a vi da mi preporucite:)

zvucnu sam kontao audiophile 2496 ili koji je vec broj, to je oko 100-120 jura ako se ne varam? ako znate, a vi recite neku okej istog cenovnog ranga ili cak jeftinije!!111oneeleven!!

majk - pulsar, isto m-audio, karakteristike ovde LINK , to je negde isto 120-ak jura. opet, preporucite neku alternativu za iste (manje) pare, neki okej kondenz majk. snimace se uglavnom akustara i vokal (manje bitno).

predpojacalo - tu se ne razumem uopste, pa sam i tu gledao m-audio i imaju neki audio buddy za razumne pare (stotinak jura) - LINK . ovde mi recite alternative i za drugacije cene, posto neam pojma, ali tesko da cu moci da uzmem nesto skuplje, samo jeftinije:)

uglavnom, saberu se ove tri cene i dobije se budzet, e sad, ako znate neku skroz levu kombinaciju koja se uklapa u ukupnu sumu, baj ol minz, gou for it. znaci houm rikording, akustara, vokal, mozda jos stvari, tako da majk treba da je malo olraund, ali ne insistirati na tome ako ga to jebe u, lupam, opsegu ili nemam pojma cemu, najbitnije je da on snima dobro gitaru, a ovo ostalo je manje bitno.

e da, posto cu za ovo dati milijardu maraka ocigledno, a ocu da kupim neke normalne zvucnike za male pare, koje da uzmem? kontam da uzmem neke 2.0 do 50 jura, 2.1 radije ne bih posto boje zvuk...

hvala

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

khm.. ja bi ipak uzeo 2.1 altec lansing neki .... i dobre slushke i jos nesto , pa imas par razlicitih sistema i mozes da vidis kako zvuci na kojem odmah...

btw... mozda sam ja blesav, ali razlika izmedju nekih pristojnih drvenih 2.1 sistema i monitora(nekih osredjih) i nije neka drasticna kao sto vecina ljudi misli ... barem u mom slucaju... jeste da se cuje ali nije kao WOW ... OMG ...

• 2 weeks later...

eve me, nisam imo neta...

kruko: ajde ako ti nije cim, ako jeste, cak i osrednji, onda nemoj se cimas:)))

junkie: daj neke egzamples:)

misim, mogu da se iscimam tipa desetak evra preko 50, ali ono...

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)