weasel Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 Isto tako su se i smejali buahhaa samo me bilo sramota da priznam :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 ajde bre da uzmemo nesto onda za 2007. pa to je za 2 nedelje! i onda imamo stalan termin... mojne se zezamo sada, ajmo ozbiljno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 od 17 januara 2007 bice slobodnih termina na kolosu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 sto ne bi to iskoristili??? cak i ako se ovde ne sakupimo imam ja minimun 3 ortaka koji su voljni da igraju. aj ako hoces da se dogovorimo lepo pa da zakupimo termin. znaci ako nas rurovci ispale mi napravimo ekipe od ljudi voljnih da igraju fudbal ... ipak, 2000din za termin nije mnogo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 ja sam uvek za Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 Takodje, imam uvek bar 2-3 choveka koji mogu da dopune. I ja sam za tu rezervaciju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 znaci nista nas ne sprecava da odemo u ponedeljak da rezervisemo termin! jel vizl, jel pare odmah na sunce ili posto krenemo??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 Placa se dana kada budemo igrali osim ako potpisujemo ugovor tipa za svaku nedelju u 9.00 onda se placa unapred. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 (edited) imam 011 311 94 99 062 36 22 22 Edited December 15, 2006 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted December 15, 2006 Author Report Share Posted December 15, 2006 sjajno... 17 it is :) Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 Ja biti malo :zbun: 2000 za jedan termin svako or what? Definishite te cifre da ne dolazi do nesporazuma :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 ja sam za uvek jebimo se fudbaleri :))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 Sta pricas? U kom gradu? 2000 po coveku eeeej jeste ovo Srbija al mnogo bi bilo :))) Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 ' date='Dec 15 2006, 16:28' post='911016'] Ja biti malo :zbun: 2000 za jedan termin svako or what? Definishite te cifre da ne dolazi do nesporazuma :) SVAKO NARAVNO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chale Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 jel ima sanse da se u ovo ukljucim i ja ili imate neku proverenu ekipu? mislim dal' se poznajete pa zato igrate ili ima mesta za jos ljudi sa foruma? ja bi rado igrao, tek da znate, ako vam fali ljudi. samo da me prodje noga, pokido sam misic na listu pre dve nedelje na fudbalu, pa cu taman tu oko pola januara da zaigram opet. taman nedeljom ne igram nikakav fudbal pa bi mi prijalo, samo mi recite dal moze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 tu sam kao i uvek :) 17 pa da sabijamo.... ZOVITE SAMO ODMA SAD ODMA :) Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 jel ima sanse da se u ovo ukljucim i ja ili imate neku proverenu ekipu? mislim dal' se poznajete pa zato igrate ili ima mesta za jos ljudi sa foruma? ja bi rado igrao, tek da znate, ako vam fali ljudi. samo da me prodje noga, pokido sam misic na listu pre dve nedelje na fudbalu, pa cu taman tu oko pola januara da zaigram opet. taman nedeljom ne igram nikakav fudbal pa bi mi prijalo, samo mi recite dal moze brate bitno je samo da si clan ovog foruma:) cak i to nije bitno ako nas ne bude dovoljno pa cemo da dovlacimo drugare :)) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chale Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 Odlicno :) Eto i mene onda, kad god to zakazete. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted December 16, 2006 Report Share Posted December 16, 2006 imam 011 311 94 99 062 36 22 22 Hoho, jos 2 telefona za lazne oglase! Copyright hajli. Sala na stranu, rezervisite slobodno, ja sam reko jedno pedeset puta da kad god dok je vikend i eventualno neki radni dan posle 8. Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted December 16, 2006 Report Share Posted December 16, 2006 Znachi 2000 za termin, to je 8000 mesechno :) Da nije malo mnogo :) Mada josh uvek nije precizirano da li je to za jedan termin ili za mesec dana, znachi 4 termina.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 16, 2006 Report Share Posted December 16, 2006 (edited) koliko sam ja skontao to je po 200din svako za termin (ako igra nas 5na5).. e sada, ocemo li da nam bude termin jednom nedeljno ili kako? dajte da uzmemo za pocetak sigurnih mesec dana (4 termina, svako po 800din), pa onda da vidimo kako ce to sve da funkcionise. ako ne bude 10 zainteresovanih sa foruma onda dovlacimo sa strane :) ajmo komentari... Edited December 16, 2006 by manager Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted December 16, 2006 Report Share Posted December 16, 2006 i ja sam skapirao 200 din po igracu isto.. Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted December 16, 2006 Report Share Posted December 16, 2006 ma 200 po igracu .... koj vam je... a 800 za rezervisanje termina nije puno. samo da neko pozove to i da pravimo spisak ljudi #84 za fudbal:) Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted December 16, 2006 Report Share Posted December 16, 2006 Ja ze zajebavao za 2000 dinara po igracu zato i pisao velikim slovima. Po igracu moze da bude 100 moze 1000 moze 10 dinara zavisi koliko nas igra. Termin od sat vremena je 2000 dinara sad dal ce nas igrati 5vs5 6vs6 nasa stvar. Mare to hajlievu foru za privatne brojeve koristi.Ovo su brojevi koji su ima na sajtu u oglasima na vizit karti tako da... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 16, 2006 Report Share Posted December 16, 2006 ' date='Dec 16 2006, 11:02' post='911448'] Znachi 2000 za termin, to je 8000 mesechno :) Da nije malo mnogo :) Mada josh uvek nije precizirano da li je to za jedan termin ili za mesec dana, znachi 4 termina.... jbt al si ti glup Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts