KadeshiAmbassador Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 Ne znam da li ste igrali prvi deo, meni je on bio ekstra. Nedavno sam igrao demo dvojke a utisci su pozitivni. Ko nije upucen radi se strategiji u svemiru, sa primesama rpg-a.. Vi ste u ulozi placenika, imate svoj osrednji brod, par fightera uz njega i vasu druzinu. Pa svaki brod ima na sebi slotove za oruzja i sistema. A likovi tokom borbe dobijaju xp poene koje trosite na skilove... Svaki lik je prica za sebe. Nekome ce biti lakse da nauci da puca, nekome da upravlja brodom, nekome da koristi sisteme a neki imaju specijalne osobine koje drugi ne mogu da nauce. Mozete da kupujete razne brodove, oruzja i sitne zezalice. Iako nisam igrao finalnu verziju, demo obecava. Grafika je mozda malo ispeglanija nego ranije. Ili je to do zbog nove graficke Svidja mi se sto sada imate u svakom sistemu portale do drugih sistema. I ubacena je mapa sa sistemima, pa sada mozete da idete gde vam volja : ) Ako je neko probao neka javi utiske. Quote -It is said that the first time Takamatsu saw Judo he was horrified. This was because they bend their backs during their techniques. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 igrao prvi deo, presao ga, extra mi je u secanju.... kada se ocekuje izlazak nastavka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KadeshiAmbassador Posted November 17, 2006 Author Report Share Posted November 17, 2006 Mislim da je izaslo u Septembru, nego nisam jos uspeo da nabavim. Skidao sam sa p2p-a pa se ispostavilo da sam skidao keca... Quote -It is said that the first time Takamatsu saw Judo he was horrified. This was because they bend their backs during their techniques. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts